Połączenie (promowe,statek)z Sithonii do Kassandry
Strona: 1
Autor | Treść |
---|---|
archi61
|
#1 20:56, 21.01.2011
|
Gość |
Witam wszystkich forumowiczów.Otóż wybieram się na wycieczkę po Grecjii.Będę ją zwiedzał rowerem.Zaczynam od Salonik,jadę do Kavali.Potem wracam do Salonik.I teraz mam pytanie.Czy jest jakas możliwosc przedostania się z Sithonii do Kassandry??Nie lądem oczywiscie.Chce wjechac na Sithonię,a wrócic do Salonik Kassandrą.I co jest warte obejrzenia na tych 2 półwyspach??Interesują mnie nie zatłoczone plaże,miasta,puby ,bary tylko piękno natury.Wszelkie sugestie mile widziane. IP: 109.156.200.72
|
#2 22:01, 22.01.2011
|
|
Użytkownik
|
niestety nie jestem w stanie Ci pomóc, ale z czystej ciekawości mam pytania do Ciebie - jedziesz sam, czy większą ekipą ? rower zabierasz ze sobą, czy załatwisz na miejscu ? transport do Grecji czym ? jesteś zapalonym kolarzem, czy raczej nieco mocniejszym amatorem ? pytam, bo to super sprawa mi się wydaje, dwa lata temu podróżowałem rowerem po rumuńskiej Transylwanii, piękna sprawa... Stąd też moja ciekawość pozdrawiam IP: 91.201.121.182
|
Strona: 1
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie