» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Grecja » Połączenie (promowe,statek)z Sithonii do Kassandry

Połączenie (promowe,statek)z Sithonii do Kassandry

Strona: 1

Autor Treść
archi61
Gość
Witam wszystkich forumowiczów.Otóż wybieram się na wycieczkę po Grecjii.Będę ją zwiedzał rowerem.Zaczynam od Salonik,jadę do Kavali.Potem wracam do Salonik.I teraz mam pytanie.Czy jest jakas możliwosc przedostania się z Sithonii do Kassandry??Nie lądem oczywiscie.Chce wjechac na Sithonię,a wrócic do Salonik Kassandrą.I co jest warte obejrzenia na tych 2 półwyspach??Interesują mnie nie zatłoczone plaże,miasta,puby ,bary tylko piękno natury.Wszelkie sugestie mile widziane.
IP: 109.156.200.72
Użytkownik
niestety nie jestem w stanie Ci pomóc, ale z czystej ciekawości mam pytania do Ciebie -
jedziesz sam, czy większą ekipą ?
rower zabierasz ze sobą, czy załatwisz na miejscu ?
transport do Grecji czym ?
jesteś zapalonym kolarzem, czy raczej nieco mocniejszym amatorem ?

pytam, bo to super sprawa mi się wydaje, dwa lata temu podróżowałem rowerem po rumuńskiej Transylwanii, piękna sprawa... Stąd też moja ciekawość ;)

pozdrawiam
IP: 91.201.121.182

Strona: 1

Forum turystyczne » Grecja » Połączenie (promowe,statek)z Sithonii do Kassandry

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij