» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » BIURO PODRÓŻY FANCLUB proszę o opinie :)

BIURO PODRÓŻY FANCLUB proszę o opinie :)

Strona: 1

Autor Treść
Beata
Gość
Witam, myślałam nad wyjazdem na wczasy z biurem Fanclub, jednak nie znam biura , nie mam pojęcia czy warto z nimi jechac??? proszę o opinie :)
Pozdrawiam
IP: 109.243.140.111
gabi
Gość
bylam z tym biurem w lloret de mar polecam dobre autokary mili kierowcy ,rezydetka na piatke z plusem hotele czyste zadbane ja bylam w MAS bardzo dobre jedzenie hotel Florida nic ujac nic dodac poprostu JECHAC- CUDOWNA MIEJSCOWOSC
IP: 83.168.76.211
gabi
Gość
w lipcu jedziemy dom MAKARSKIEJ z fanclubu cala rodzinka i znajomi napewno bedzi fajnie pozdrawiam
IP: 83.168.76.211
Beata
Gość
gabi napisał
bylam z tym biurem w lloret de mar polecam dobre autokary mili kierowcy ,rezydetka na piatke z plusem hotele czyste zadbane ja bylam w MAS bardzo dobre jedzenie hotel Florida nic ujac nic dodac poprostu JECHAC- CUDOWNA MIEJSCOWOSC

miejscowość akurat znam, bo bywam w tych rejonach Hiszpanii :) (ale z innym biurem jezdziłam)
dzięki za odp :)
IP: 188.33.201.230
begi
Gość
naprawdę super biuro !!! polecam...
IP: 109.95.150.116
begi
Gość
polecam to biuro... byłam z nimi w Turcji na kolonii :P opiekunowie naprawdę fajni...
autokary są super !!!
IP: 109.95.150.116
Długi
Gość
było zaaaaaaaajebiście :-D
opiekunki ładne i autokar też ładny :D
IP: 83.10.6.194
rinxx
Gość
świetnie biuro podróży. nie żałuję, że je wybrałam. ^-^"''''''''
naprawdę polecam. ~
:mrgreen: :mrgreen:
IP: 91.146.224.9
pati
Gość
byłam z tym biurem na kolonii w Turcji i było świetnie ;d żadnych problemów- polecam ;d
IP: 83.24.181.236
Gość
Gość
Dobrze zorganizowany czas, mili opiekunowie (czasem przymykali oko) :D Jak najbardziej polecam i wybieram się z FANCLUB'em za rok :D
IP: 195.88.91.242
ghg
Gość
No, było super ! moje najlepsze wakacje w życiu ! I super opiekunowie !
IP: 91.146.224.9
;))
Gość
Kadra udana , kolonia udana ogolnie zajebiscie jest .
IP: 83.7.161.22
turcjaaaaaaaaaa
Gość
super biuro !!! bardzo wygodne autobusy i miła kadra
IP: 81.219.128.148
krzychoo
Gość
Biuro świetne. Autokary nowe, komfortowe i bezpieczne. Podróż w cale nie jest męcząca. Opiekunowie bardzo mili-fajni. Polecam ;)
IP: 94.42.243.234
Dario
Gość
A jak w Bułgarii
IP: 89.25.132.241
Robert
Gość
Napisze tak byłem w Chorwacji-- było super, byłem w Grecji -- było super , byłem w Hiszpanii --totalna porażka zero pomocy rezydentów,pokój brudny , teraz jadę do Bułgarii zobacze co będzie , mam dobre wrażenia z Fan clubem i dla tego wybrałem ponownie i z nimi jadę
IP: 93.105.92.236

Strona: 1

Forum turystyczne » BIURO PODRÓŻY FANCLUB proszę o opinie :)

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij