» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Grecja » wakacje w Grecji ! :)))

wakacje w Grecji ! :)))

Strona: 1

Autor Treść
agata
Gość
cześć ! jade w lipcu do grecji . i chciała bym się dowiedzieć jak tam jest w hotelech i jakie są ceny , są tam tanie ubrania . ?? około ile .? jakie są fajne hotele ? i restauracje . ? jakie są wycieczki i w jakich cenach . dziękuuuje za odpowiedzi . ! :* :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
IP: 87.101.32.141
Beata
Gość
najpierw nam napisz do jakiej miejscowości jedziesz i do jakiego hotelu :) pytasz jak tam jest w hotelach... każdy hotel jest inny więc ciężko doradzić jak niewiadomo gdzie jedziesz ;)

ubrania też zależy od sklepu, widziałam sklepy z ciuszkami za 4-10 euro a widziałam też takie gdzie podkoszulek kosztował 20 euro :)
ja byłam na Riwierze Olimpijskiej, ceny są przystępne, trochę drożej niż w PL ale wszystko co jest w euro, w przeliczeniu na zł wychodzi drożej ....

restauracji jest mnóstwo..... ale tak jak napisałam, nie wiem gdzie jedziesz, bo jak np. do Kokino Nero, to słyszałam że to straszna "dziura"

wycieczki są na wyspę Skiathos, Olimp, Ateny, Meteory, Saloniki.... wycieczki bardziej opłaca się kupić w miejscowym biurze niż przez rezydenta czy hotel w którym będziesz (wychodzi drożej)
IP: 109.243.140.111

Strona: 1

Forum turystyczne » Grecja » wakacje w Grecji ! :)))

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij