Wybieram sie do Grecji - Riwiera Olimpijska -> Paralia pod koniec sierpnia.
Zastanawiam się czy warto brać wakacje beż wyżywienia czy moze z dwoma posiłkami?
Oferty apartamentów bez wyżywienia są bardzo kuszące ale czy sie opłaca żywić na własną rękę??
Bardzo proszę o opinię w tej kwestii.
Z góry dziękuję
z wyżywieniem czy bez?
Strona: 1
Autor | Treść |
---|---|
copico
|
#1 21:27, 21.02.2011
|
Gość |
IP: 62.111.200.204
|
Beata
|
#2 21:35, 23.02.2011
|
Gość |
ja 2 lata temu byłam na Riwierze z wyżywieniem, teraz jadę bez- ze względu na dzieci, bo wiem że nie będą jadły tego co nam podadzą na stół ale szczerze powiem że mimo wszystko chyba lepiej bez wyżywienia jechać, jesz kiedy chesz, nie masz wyznaczonych pór w ciągu dnia, gdy jedziesz a wycieczkę na cały dzień (do Aten czy na Skiathos) nic martwisz się że posiłek Ci przepada... no i z tego co zauważyłam, to posiłki te hotelowe raczej skromne są... no ale to jest też zależne od hotelu IP: 188.33.201.230
|
moo
|
#3 12:10, 21.03.2011
|
Gość |
Jeżeli jedzie się zwiedzać, to na pewno opłaca się bardziej wykupić nocleg bez wyżywienia, wtedy nic nas nie trzyma w hotelu. Chyba, że bardziej skupiamy się na wylegiwaniu na plaży i fizycznym odpoczynku, wtedy wygodniejsze są regularne posiłki w hotelu. IP: 83.26.10.177
|
Strona: 1
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie