oferta Maroko, Cesarskie Miasta
Maroko wakacje Maroko Opinie Maroko Pogoda
Strona: 1
Autor | Treść |
---|---|
jolanta
|
#1 10:32, 10.04.2011
|
Gość |
Akurat wróciłam z objazdówki Cesarskie Miasta z Sun&Fun. Było suuuper!Przewodnik Ibrahim cudowny, dużo opowiadał, nie zanudzał, dowcipny. Jedyny mankament dla mnie to hotel w Agadir-Al Moggar. Zakwaterowali nas nie w hotelu tylko w bungalowach. Tragedia, slumsy. Wszystko zniszczone, śmierdzi, obrzydliwość czegokolwiek dotknąć. Po wcześniejszych hotelach na objeżdzie jak w innym świecie. Hotel ładnie położony przy plaży ale to wszystko. Dla mnie góra 3*ich kategorii. Reszta hoteli bardzo ładna.Nie miałam czasu na kłótnie o przekwaterowanie do innego pokoju, ponieważ wcześnie rano na drugi dzień miałam wylot więc wolałam poleżeć na plaży niż tracić czas na przekwaterowanie. W innym przypadku gdybym tam miała zostać na dłużej na pewno bym nie odpuściła. Ogólnie polecam Piękny kraj, mili ludzie, trochę męcząca ich napastliwość żeby coś kupić, ale tacy są, wszyscy mamy jakieś przywary na pewno wroćę, również do sun&fun IP: 83.11.49.239
|
Strona: 1
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie