Witam wszystkich "zaczarowanych" Egiptem.Byliśmy w Egipcie już kilkukrotnie i zwiedziliśmy dostępne dla przeciętnego turysty obiekty od Hurgady do Aleksandrii. W lipcu lecimy z Triadą ( nie pierwszy raz i to do teraz pozytywnie ) aby również popłynąć Nilem. Proszę o kilka informacji od Was którzy płynęliście z Triadą apartamentowcem 4 ro gwiazdkowym z opcją
all. Jakie są warunki na "statku", czy 4* dają kosmetyki , ręczniki, ręczniki pokładowe, co proponuje opcja All na statku i inne "życiowe " ciekawostki
Czekam na info: m.forsa@interia.pl.
Chętnie podzielę się moją wiedzą turystyczną.
pozdrawiam
Marek
rejs Nilem
Strona: 1
Autor | Treść |
---|---|
forsa62
|
#1 20:55, 27.04.2011
|
Gość |
IP: 83.22.85.106
|
#2 09:12, 09.05.2011
|
|
Użytkownik
|
A czy możesz napisać czy teraz w Egipcie jest na tyle bezpiecznie aby tam spokojnie podróżować i odpoczywać? Bo co do tego miałby, cały czas pewne obawy... IP: 79.185.64.202
|
Heidi
|
#3 17:26, 25.05.2011
|
Gość |
Ja słyszałam, że już tam normalnie odbywają się wszelkie wycieczki, dlatego mam zamiar właśnie w taki rejs popłynąć, szczególnie, że duże pieniądze to, to nie są. Znalazłam w alfie bardzo fajną wycieczkę i już się nie mogę doczekać. Podobno maja bardzo fajne statki, którymi się pływa. Jak dobrze, że wakacje już niedługo IP: 195.150.165.6
|
Strona: 1
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie