» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Lekier biuro podrozy

Lekier biuro podrozy

Strona: 1

Autor Treść
Eliza
Gość
Polecam wszystkim biuro Lekier nie zgadzam sie z opiniami negatywnymi które są wypisywane tu na temat tego biura i Pani Elżbiety Opawskiej.Przecudowna i przesympatyczna kobieta ode naszej grupy dostała nawet skromny upominek bo każdy był zadowolony z tego co dla nas zrobiła. Pokazała wiecej niż w programie. Kierowcy w porzątku Pan Norbert miły io zabawny.
IP: 83.23.200.60
Joanna
Gość
Może i pani wycieczka była przyjemna,ale my w turnusie 21-28.06.2008 przeżyliśmy koszmar. Proszę poszukać sobie innych opini forumowiczów na temat biura Lekier. Gorzej byc nie moze. w 100% odradzam.
IP: 79.184.69.76
Marian
Gość
Byłem na wycieczce organizowanej przez biuro podróży "Lekier" nie wiem jak inni ja byłem zadowolony, program wypełniony, organizacja dobra
IP: 85.89.173.65
iWa
Gość
super.bylismy,wybieramy sie ponownie
IP: 79.191.192.54
Bogna
Gość
Było naprawdę fajowo .To dobra zabawa .Polecam.
IP: 83.7.50.204
Mimi
Gość
Super.Świetna organizacja .Polecam.OK.
IP: 79.191.183.225

Strona: 1

Forum turystyczne » Lekier biuro podrozy

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij