» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Emiraty Arabskie » Dubaj

Dubaj

Strona: 1

Autor Treść
Ewa
Gość
Witam wszystkich zainteresowanych .
Wczoraj właśnie wróciłam z Dubaju . To co Biura Sun&Fun z nami turystami zrobiło to przechodzi ludzkie pojęcie . Otóż mieliśmy wracać 23.06.2011 roku z Dubaju do Katowic . Dzień wcześniej dostaliśmy do pokoju list z wiadomością iż wylatujemy dzisiaj to jest 22.06.2011 roku o godzinie 23 jest zbiórka . Lecimy z Dubaju do Moskwy, z Moskwy do Warszawy a potem przyjedzie po nas Bus czerwony mercedes i pojedziemy do Katowic . Niestety kiedy dolecieliśmy do Warszawy czekał na nas Bus 23 osobowy . Bo właśnie tylu nas wracało . Wszystko było by dobrze gdyby kierowca wiedział że będziemy mieli bagaże . Nie było miejsca na nasze bagaże . Więc poustawialiśmy je w przejściu i resztę bagaży trzymaliśmy w rękach . Do Warszawy jechaliśmy 5 godzin umęczeni i zdenerwowani . Nie dość że nam wszystkim zabrali po jednym dniu to jeszcze jak kurczaki musieliśmy wracać . Ja jestem z Poznania tak więc jeszcze kolejne 5 godzin jazdy mnie czekał .Tak więc podróż trwała 24 godziny . Jest to najgorsze biuro z którego leciałam jeżeli chodzi o transfer i rezydentów . Traktują klientów bardzo źle .
IP: 91.94.172.130
Ewa
Gość
:evil:
IP: 91.94.172.130
Anna
Gość
Witam! Czy można wiedzieć w jakim hotelu byłaś?
IP: 46.151.186.25

Strona: 1

Forum turystyczne » Emiraty Arabskie » Dubaj

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij