» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » OPINIA NEGATYWNA!!!!!

OPINIA NEGATYWNA!!!!!

Strona: 1

Autor Treść
gość
Gość
Nie wiem dlaczego na forum są tylko zamieszczane pozytywne wypowiedzi o burze INDEX, ponieważ sama napisałam moje negatywne odczucia dotyczące organizacji wycieczki do Wiednia i Bratysławy i jakoś zniknęła moja wypowiedż i moich znajomych. NIEŁADNIE ....Tak więc PTOSZĘ NIE SUGEROWAĆ SIĘ POZYTYWNYMI OPINIAMI I BIURZE!!!!!
IP: 87.207.87.61
Były uczestnik
Gość
Zadziwiającym jest fakt, że na tym forum zamieszczone są tylko tegoroczne opinie, a to pseudobiuro naciąga już ludzi od kilku lat. Opinie wcześniejsze były w 90% negatywne!!! Te pozytywne są niezwykle podobne pod wzgledem stylistyki oraz tonu. Czyżby pisane przez tę(o) samą(o) osobę / grono?
Osobiście polecam szukać innych form szkoły przetrwania - choćby dla zaoszczędzenia pieniędzy ... wyrzuconych w gówno.
Pozdrawiam desperatów i amatorów podróży w nieznane.
IP: 87.99.27.206

Strona: 1

Forum turystyczne » OPINIA NEGATYWNA!!!!!

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij