Biograd 2011
Strona: 1
Autor | Treść |
---|---|
Izabela87
|
#1 19:56, 25.07.2011
|
Gość |
Myślę że przez te wszystkie komentarze ludzie bardzo negatywnie nastawiają się do biura OIS. Nie dziwię się że po przeczytaniu negatywnych komentarzy ludzie nie jadą tam z dobrym nastawieniem i podświadomie szukają "niedociągnięć". W sumie to sama miałam obawy po przeczytaniu tych wszystkich komentarzy .Uważam że sam pobyt w Biogradzie był jak najbardziej udany. Żałuję jedynie że nie wybrałam się tam innym środkiem transportu ponieważ podróż autokarem była dosyć męcząca wiadomo że różnie to bywa . W życie piękne są tylko chwile i trzeba się cieszyć tym że ma się możliwość tam pojechać i to za taka cenę. To jest nie możliwe żeby wszystkim wszystko zawsze pasowało, każdy ma jakieś ale. Ważne są wspomnienia. Jeśli macie jakieś pytania co do wyjazdu do Biogradu to piszcie śmiało chętnie udzielę informacji izabaginska@interia.pl. Pozdrawiam oczywiście wszystkich którzy byli w Biogradzie pomiędzy 15- 24 lipca a szczególnie ludzi z domu św Franciszka( Bardzo sympatyczne towarzystwo) . IP: 94.72.107.99
|
Strona: 1
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie