» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » opinie o biurze zuways

opinie o biurze zuways

Strona: 1

Autor Treść
Luxi
Gość
witam serdecznie
wyjechal ktos moze z biurem zuways.pl ? jak oceniacie obsluge i zakwaterowanie w porownaniu do konkurencji?
IP: 128.187.97.6
kisiel
Gość
Ogólnie myśle że mogę polecić, byłem z nimi w Bułgarii w tym roku i wyjazd bardzo mile wspominamk- ekipa i obsluga na najwyzszym poziomie
IP: 95.108.92.201
masterofpietruszka
Gość
Witam, nie wiem jak z innymi ich ofertami bo byłem z nimi tylko w Chorwacji. Pojechałem ze swoja dziewczyną i była równie zadowolona co ja. Innymi słowy nie sposób nie zgodzic sie z przedmówcą ;))
IP: 216.151.191.192
anaris
Gość
@masterofpietruszka
a gdzie dokładnie byliście? jak wypadło biuro od strony organizacyjnej? też bym sie w sumie wybrał ze swoją drugą połówką gdzieś
masterofpietruszka
Gość
Bylismy w Omis nad sympatyczną małą zatoczka. W okolicy jeest sliczna jaskinia;). Organizacyjnie wszystko ok no moze spodziewalem sie krotszej podróży.
IP: 95.108.119.12
anaris
Gość
a jak wygaladal sprawa z lokum?Pozatym czytalem ze w czasie sezonu robi sie tam dosc ciasno...
masterofpietruszka
Gość
Super luzno to nie bylo;) jednak nie przeszkadzalo to w zaden sposob:)
IP: 95.108.119.12

Strona: 1

Forum turystyczne » opinie o biurze zuways

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij