» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Biuro TRAMP

Biuro TRAMP

Strona: 1

Autor Treść
Użytkownik
Zakładam nowy wątek, bo poprzedni jest nieaktualny, dla wszystkich doświadczonych i planujących wyjazd z Biurem TRAMP z Trójmiasta.

Ja zamieszczam jak najbardziej pozytywną opinie dot. zimowych wyjazdów na narty. Jednak mile widziane są inne doświadczenia. W chwili wolnego czasu napiszę relację ze swojego urlopu.
IP: 83.31.235.245
Użytkownik
To ja idąc za Twoja wypowiedzia chętnie usłyszałabym coś na temat wyjazdu narciarskiego, w końcu sezon się rozpoczyna. Trzeba zacząc poszukiwania. Chętnie posłucham, choć ja jestem początkująca, chciałam żebyś miał/miała to na uwadze. :)
IP: 83.6.210.152
Kaśka
Gość
Ja rónież chętnie posłcuham relacji z urlopu, jako, że czeka nas planowanie rodzinnego wypadu na ferie zimowe.. i nie wiemy dokąd się kierować. wiadomo popularne Zakopwane, ale własnie chyba te rejony chcielibyśmy omijać szerokim łukiem ze względu na tłok. Nie wiem jak zaludnienie w Karpaczu, nad nim myśleliśmy.
IP: 46.113.250.193
czarna
Gość
Ma ktoś jakieś zdanie na temat ich wycieczek rowerowych? konkretnie interesuje mnie wyjazd do Holandii dla młodzieży 13-19 lat.
IP: 89.191.160.80
Klara
Gość
Możesz zapytać na ich Facebooku -> facebook.com/pages/Biuro-Turystyczne-Tramp/153139921367371 Jest możliwość napisania postu na tablicy a pewnie znajdą się tam już doświadczeni uczestnicy ich wycieczek.
IP: 78.9.176.98

Strona: 1

Forum turystyczne » Biuro TRAMP

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij