» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Kenia » Ostrzegam!

Ostrzegam!

Strona: 1

Autor Treść
Joanna
Gość
Witam.
Osobiście nie polecam biura RAINBOW, ponieważ w biurach siedzą osoby nie kompetentne,które ze swojej wiedzy nie potrafią zrobić użytku i nie przekazują bardzo istotnych informacji, co doprowadziło mnie do bardzo kolosalnych strat i zmarnowanego urlopu. Zamiast tygodnia w Kenii ,miałam weekend w Warszawie na lotnisku. Biuro nastawione jest tylko na pieniądze ,a ludzi mają gdzieś.Ceny również nie są zadowalające porównując ze standardem wycieczki. Jestem bardzo rozczarowana i na pewno nie skorzystam z tego biura oraz go nikomu nie polecę !!
IP: 46.46.252.23
bilbao
Gość
a może bardziej konkretnie? Bo na razie to tylko ble, ble, ble. Twoja wypowiedź jest bez sensu. Wszystkie BP są po to by zarabiać pieniądze dla właścicieli. Jeśli nie zarabiają to upadają :). Panienki w biurze zatrudniane są po to by namawiać potencjalnych klientów. Jak widać powyżej, dobrze to robią :) Napisz jakie masz zastrzeżenia. Co zmarnowało Ci urlop? Na czym polegała wina BP. Byłem już z nimi na 5 wyjazdach. Tylko na jednym miałem zastrzeżenia do pracy pilota. Na pozostałych sprawili się na 100 a nawet na 110%. przed wykupieniem wycieczki zawsze jednak weryfikuję informacje z katalogów i od "panienek" w necie. To kopalnia wiedzy! Wszystkie BP mają lepsze i gorsze kierunki.Znajomy był w ub.r. z Rainbow na Kenia-Tanzania. Wrócił bardzo zadowolony.
W lutym znowu z nimi lecę!!
IP: 77.255.237.2
Użytkownik
Bardzo doceniamy takie wypowiedzi które nam coś polecają a tym bardziej gdy nam coś odradzają ale w tym drugim przypadku, niestety trzeba wszystko dokładnie opisać i starać się, nie ulec emocjom i pozostawić mimo wszystko nasza opinię obiektywną. Jeśli będziemy mówić tylko, że było źle to w niczym to nie pomoże przyszłym turystom. Bo przecież te biuro ma równie dużo pozytywnych komentarzy, więc klient musi wiedzieć na co ewentualnie mamy uważać. Mimo to dzięki, dokładniej będę przeglądał oferty tego biura :D
IP: 85.106.163.85

Strona: 1

Forum turystyczne » Kenia » Ostrzegam!

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij