» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Rejsy do Skandynawii

Rejsy do Skandynawii

Strona: 1

Autor Treść
Użytkownik
Witam ;) To mój pierwszy post tutaj. Nie mogę znaleźć podobnego tematu więc zakładam nowy. Weszłam na to forum żeby zasięgnąć opinii o rejsach z Unity Line. Chcemy zorganizować jakiś wypad ze znajomymi na weekend (tak jakoś maj - czerwiec) i wpadłam na pomysł żeby popłynąć w rejs promem. Był może ktoś na takim rejsie? opłaca się? Jak mam siedzieć cały czas w kabinie to pewnie wybierzemy się gdzieś na domek, ale na stronie UL widzę ze na promie są tez organizowane rożne rozrywki, koncerty... Mam nadzieje ze ktoś był i podzieli się wrażeniami z pobytu na pełnym morzu co pozwoli nam podjąć decyzje...
I jeszcze jedno, buja mocno?? Bo kumpela ma chorobę morską :roll:
IP: 46.134.204.68
Użytkownik
Ja nie byłam ale mama nadzieję, że w najbliższym czasie uda mi się wybrać gdzieś do Skandynawii. wiem jedi że jak będę czegoś szukać to tylko w Unity line, mam wrażenie że ceny mają bardzo konkurencyjne.
IP: 79.163.30.198
flora
Gość
Byłam z nimi kiedyś na takim rejsie weekendowym i z czystym sumieniem mogę polecić. Może troche mało czasu było na miejscy, w Szwecji, ale to sobie kazdy sam może ustalić i dostosować do swojego planu. Jedzenie było pyszne, atrakcji nie brakowało, kajuty miałyśmy te tańsze, ale kto by tam w kajucie czas spędzał ;)
IP: 89.191.166.231
Użytkownik
To tym bardziej jestem przekonana że to będzie rejs z unity line. oferta ardzo szeroka ale napewno chcę zobaczyć albo Ystad albo Borholm. jednego się boję... choroby morskiej.. mocno buja?
IP: 79.163.36.197
Użytkownik
Troszkę buja ale idzie się przyzwyczaić ;) Byłam na rejsie z Unity Line i mogę polecić z czystym sumieniem, rejsy specjalne jak i te połączone z wycieczkami autokarowymi wartę swojej ceny. Teraz mają ciekawą ofertę wycieczki na Bornholm http://www.unityline.pl/oferta/oferta_dla_ciebie/wycieczki_do_skandynawii/bornholm
IP: 46.134.220.64
Użytkownik
Zawsze mi się marzył taki rejs na Borholm i wiem że niebawem tak się stanie. sama myślę czy jak będziemy nad morzem a pogoda nie dopisze to nie skorzystać z okazji i właśnie wtedy skorzystać z oferty Unity Line.
IP: 79.163.31.18
flora
Gość
Trochę bujało, ukrywać nie będę, ale przestaje się na to zwracać uwagę, prom jest duży, wiec nim nie rzuca, a tylko lekko buja, w razie czego panie w recepcji miały jakieś leki na chorobę morską/lokomocyjną
IP: 89.191.166.231
Użytkownik
Widziałam tą ofertę,http://www.unityline.pl/oferta/oferta_dla_ciebie bardzo chciałabym się wybrać w taki rejs, bo ceny maja fajne. Nie dość że można odwiedzić inny kraj to jeszcze płynąć przez Bałtyk. Czego jeszcze nigdy nie miałam możliwości zrobić.
IP: 178.56.218.174

Strona: 1

Forum turystyczne » Rejsy do Skandynawii

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij