» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » PAI- Sobolewscy- polecenie

PAI- Sobolewscy- polecenie

Strona: 1

Autor Treść
Użytkownik
Lubisz ryzyko? Nawet zagrażające twemu zdrowiu i bezpieczeństwu? Polecam wybrać się z biurem PAI Sobolewscy.

Logistyka przejazdu bez opanowania. Brak informacji o ewentualnych opóźnieniach nawet do 5 godzin. Nie informują, że autobus tak się spóźni. Ty czekasz denerwujesz się. Dzwonisz i dopiero łaskawie się dowiadujesz, ze akurat mieli awarię autobusu (prawdopodobieństwo dość częste się to zdarza). Potrafią wysadzić pod innym adresem niż wsiadałeś. W moim przypadku wsiadłem pod adresem Cieszyn, Graniczna 38, gdzie zostawiłem samochód. Wysadzili mnie zaś z bagażem, małym dzieckiem pod adresem Graniczna 55. Uprzejmie prosiłem, aby mnie podwieźli pod adres, gdzie wsiadałem. Niestety- pełna ignorancja. O godzinie 3 nad ranem zostajesz zmuszony do przejścia z bagażami i śpiącym dzieckiem na ręku wielopasmowej jezdni z wysokimi barierkami.

Polecam- wrażenia zostają na długo.

Mimo mego polecenia tego biura, zastanów się, zważając na fakty, które wyżej przedstawiłem.

Jan
IP: 83.26.252.50
Kama
Gość
Witam!
Muszę się zgodzić z moim przedmówcą, że organizacja wycieczki przez biuro PAI Sobolewscy pozostawia wiele do życzenia. 5 godzinne opóźnienie w wyjeździe, brak rekompensaty dla wszystkich uczestników wyjazdu, brak profesjonalnej obsługi ze strony pilota, próba oszukania uczestników przy zakupie biletów wstępu na wycieczkę, która miała być w cenie wyjazdu (w ofercie "bilety wstępu 23 lewa" w rzeczywistości bilety to koszt 13 lewa a 10 lewa to opłata za parking autokaru + opłata przewodnika?!), 2 wycieczka - też w cenie wyjazdu została zorganizowana w poniedziałek - dla niewtajemnicznych w poniedziałki wszystkie obiekty do zwiedzania w Bułgarii są zamknięte.Ot taki żarcik organizatora :( Nam nie było do śmiechu.

Zdecydowanie nie polecam wyjazdu z biurem podróży PAI Sobolewscy.
IP: 83.8.36.156
turysta
Gość
niestety nie mogę się zgodzić ja zostałem poinformowany o opóźnieniu, z tego co wiem dzwoniono do wszystkich. nie rozumiem też kłamstwa ze nie dostalismy rekompensaty byla obniżka na fakultetach ja skorzystałem. najśmieszniejsze jest to jak czytam o rekompesacie najlepiej za opóźnienie było by druga wycieczka gratis ludzie zastanówcie się. w tamtym roku leciałem do turcji
samolot spóźnił sie 8 godzin w ramach rekompesaty dostalismy kawe i nikt nie marudził, wiec nierozumiem czego sie czepiacie.
IP: 81.190.164.100
turystka
Gość
wycieczka bułgaria od 28.05 do 8.06.2012.
pilotka Marta nie zorientowana w temacie, nie potrafiła odpowiedzieć na żadne pytania turystów. Kierowcy w stronę do Bułgarii o możliwości zrobienia kawy poinformowali w Rumunii. przystanki po drodze nawet po pięciu godzinach "nie mogli znaleźć odpowiedniego cpn-u".a jak znaleźli to z jednym oczkiem dla 100 niemal osób,a pani Marta pilotka ogłasza przerwę 5 minutową. Na Węgrzech nie można było płacić w euro, oczywiście pilotka nie miała o tym pojęcia ani nie wiedziała gdzie można wymienić kasę.
Pobyt w hotelu Odessos super. Hotel piękny czysty. Morze czarne super. i tyle pochwał.
Droga powrotna znowu pełna niespodzianek. Panowie spieszą się bo zaraz mają wyjazd do Hiszpanii. Przerwy jak komu się podoba. Toaleta zamknięta bo panowie nie mieli jej gdzie wypróżnić. Koszmar Koszmar Koszmar. nie polecam tego biura absolutnie
IP: 83.11.100.206
Kama
Gość
Turysto!
Nie chodzi o to czy dzwoniono czy też nie (do mnie też był telefon) ale o to jak u ciebie z poczuciem punktualności bo dla mnie jeśli ktos spóźnia się 5 godzin to lekka przesada. Mówisz o tym, że sopkrzystałeś ze zniżki na wycieczkę fakultatywną ale my nie ponieważ jedno z nas było zmożone choroba i 2 dni przeleżało w łóźku. Więc pytam gdzie tu sprawiedliwość?!
smieszy cie rekompensata za opóżnienie? hmm poczytaj sobie kartę frankfurcką a dowiesz się , ze za spóźnienie powyżej 4 godzin należy sie bonifikata w wysokości 5% od calej wartości wycieczki.
A czepiamy się dlatego, że każdy człowiek płacąc za usługe wymaga, że bedzie obsłuzony na odpowiednim poziomie.

turysta napisał
niestety nie mogę się zgodzić ja zostałem poinformowany o opóźnieniu, z tego co wiem dzwoniono do wszystkich. nie rozumiem też kłamstwa ze nie dostalismy rekompensaty byla obniżka na fakultetach ja skorzystałem. najśmieszniejsze jest to jak czytam o rekompesacie najlepiej za opóźnienie było by druga wycieczka gratis ludzie zastanówcie się. w tamtym roku leciałem do turcji
samolot spóźnił sie 8 godzin w ramach rekompesaty dostalismy kawe i nikt nie marudził, wiec nierozumiem czego sie czepiacie.
IP: 87.105.182.198

Strona: 1

Forum turystyczne » PAI- Sobolewscy- polecenie

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij