» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Namibia - najpiekniejszy kraj Afryki

Namibia - najpiekniejszy kraj Afryki

Strona: 1

Autor Treść
Użytkownik
Witam,

Jestem przewodnikie/wlascicielem biura safari w Namibi i uwazam ze Namibia jest jednym z najpiekniejszych krajow Afryki.
Jezeli ktos sie wybiera do tej czesci swiata to z przyjemnoscia odpowiem na pytania.

Pozdrawiam serdecznie ze slonecznej Namibii :)

Philip
IP: 41.182.120.168
bilbao
Gość
Coś ptaszki ćwierkają że jesteś potwornie drogi! Może nie tak. Konkurencja jest o połowę tańsza.
Cyt z innego forum:

"Autor: lordowski (IP zapamiętane)
Data: 17 Jul 2012 - 19:50:12

Wild Wind Safaris, bo pewnie o tą firme chodzi.. jestes maksymlanie drogi, za cenę jednaj wyprawy z Tobą mozna mieć 2 inne (takie same) w innej konkurencyjnej firmie..
pozdrawiam i życze sukcesów"
IP: 62.244.130.170
Użytkownik
Czesc,
Ja bardziej oczekiwalem pytan na temat kierunku ktory reprezentuje, tylko chec pomocy podroznikom.
Moze jestem drogi ale napewno nie najdrozszy, ale wcale nie musisz ze mna jechac, ale jak masz pytania odnosnie Namibi, lub tej czesci Afryki to z przyjemnoscia odpowiem.

Pozdrawiam
IP: 41.182.120.168

Strona: 1

Forum turystyczne » Namibia - najpiekniejszy kraj Afryki

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij