Paralia 2012 Przenosiny do innego hotelu
Strona: 1
Autor | Treść |
---|---|
Zoska
|
#1 11:26, 10.08.2012
|
Gość |
WItam, wybieram się do principala i mam takie pytanie, był ktoś w tym roku w tym hotelu? Albo chociaż miał być ale przenieśli go do innego, jeżeli tak niech napisze i powie do jakiego. Inni niech też się wypowiedzą do jakich holteli trafili jeżeli zostali przeniesieni IP: 188.147.203.82
|
#2 11:14, 11.08.2012
|
|
Użytkownik
|
Byłam w tym roku w Principalu w terminie 20.07-31.07, hotel ok. Pokoje ładne, chociaż codzienne sprzątanie przez personel ograniczało się do wyniesienia worka ze śmieciami z pokoju, ten z toalety był nie ruszany. Jeszcze panie włączały klimę i trochę odsłaniały okno. To by było na tyle... Na śniadania na ogół ten sam zestaw, ale dało się przeżyć. Ważne, że pogoda dopisywała Początkowo mieliśmy wykupiony Hotel Rainbow Resort, ale dzień wcześniej zadzwoniła Pani z biura z pytaniem czy wyrazimy zgodę na przeniesienie do Principala, bo ponoć w tamtym hotelu mieli tylko naszą rezerwację (co okazało się kłamstwem). Mimo wszystko urlop udany IP: 83.10.187.234
|
Mietek
|
#3 14:28, 19.08.2012
|
Gość |
Principal- ladny hotel choc wyzywienie ciagle to samo.Pojecal;ismy na wycieczki z Olimpios Travel z Paralii i bylo fajnie .Cena przystepna na Meteory 20 euro (taniej niz w naszym biurze). W biurze mowia po polsku.Polski przewodnik na wycieczce.Ciekawe informacie nam przekazala panoi przewodnik- polka ,ktora mieszka w Grecji.Waterland tez zaliczylismy bo dzieci i tez bylo taniej z Olimpios. Biuro sie miesci w Paralii przy parku.Pytajcie ludzi z poprzedniej grupy to wam powiedza co i jak.Polecamy bo warto nie przeplacic a i dobry autobus i przwodniczka duzo mowi IP: 46.176.143.239
|
Grazka
|
#4 14:33, 19.08.2012
|
Gość |
GrazkTe same wrazenia.Bylam w lipcu.Pogoda super ale brak dobrego servisu. Polecam za to wycieczki fakultatywne tylko z Olimpois Travel.Biuro z Paralii.Znalezlismy sami przez przypadel.Wszystko po polsku.Dobre autobusy i te ceny.Na Skiatos pojechalismy za 28 euro a dzieci za 24 .Super przewodniczka.Pani Kasia.Bardzo ladnie opowiada ,ze chce sie sluchac o historii troche ale tez o zyciu w Grecji.Meteory zaliczylismy za 20 euro ,taniej niz w naszym biurze i bylo jeszce na pamiatki i obiadek. Powrot tylko dlugi.Postuj na granicach - makabra. IP: 46.176.143.239
|
Grazka
|
#5 14:34, 19.08.2012
|
Gość |
Te same wrazenia.Bylam w lipcu.Pogoda super ale brak dobrego servisu. Polecam za to wycieczki fakultatywne tylko z Olimpois Travel.Biuro z Paralii.Znalezlismy sami przez przypadel.Wszystko po polsku.Dobre autobusy i te ceny.Na Skiatos pojechalismy za 28 euro a dzieci za 24 .Super przewodniczka.Pani Kasia.Bardzo ladnie opowiada ,ze chce sie sluchac o historii troche ale tez o zyciu w Grecji.Meteory zaliczylismy za 20 euro ,taniej niz w naszym biurze i bylo jeszce na pamiatki i obiadek. Powrot tylko dlugi.Postuj na granicach - makabra. IP: 46.176.143.239
|
iwusia
|
#6 05:55, 15.09.2012
|
Gość |
Jak długo płynie się na Ski Skiatos i czy mocno kołysze? Mam chorobę lokomocyjną ale bardzo mnie tam ciągnie.. IP: 83.142.180.95
|
Monia
|
#7 07:55, 17.09.2012
|
Gość |
Na Skiatos w zależności od biura albo jedziesz 3 godziny autobusem a później około 40 min. płyniesz statkiem lub jedziesz około 2 godz autobusem i 2 statkiem . Róznica jest ponieważ jedne biura wypływają z portu oddalonego od wyspy dalej inne bliżej. Ja też choruję na "lokomocyjną" i szczerze powiem że bez tabletek nie polecam. Jedzie sie po kretych dróżkach i na koniec jeszcze ten statek.....powodzenia IP: 91.189.74.114
|
Strona: 1
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie