velika
Strona: 1
Autor | Treść |
---|---|
gusia
|
#1 18:26, 17.08.2012
|
Gość |
witam właśnie jestem w velice z biura tęcza. Jeśli chodzi o podróż to odbyła się bez większych problemów natomiast sama miejscowość to bardzo mała obskórna dziura.Pokoje wcale nie w takim wysokim standardzie- mam porównanie z olimpiaki. Mieścinka maluteńka z dwoma marketami w których nic nie ma. Natomiast plaża brudna ale za to morze czyściutkie więc to chyba jedyny plus. Ogólnie nie polecam chyba że lubicie nude. IP: 79.130.86.110
|
lulu
|
#2 19:23, 17.08.2012
|
Gość |
Gusia ja bym wiedział gdzie jadę dużo wcześniej.Jest internet wspaniałe mapy np.na google i opisy miejscowości.Coś chyba z Tobą nie tak jeżeli nie wiedziałaś gdzie jedziesz. IP: 83.26.22.182
|
gusia
|
#3 22:02, 17.08.2012
|
Gość |
alez cieta riposta ,spróbuj poszukac info o velice na mapie nie zaznaczono syfu na plaży,zardzewiałych wraków samochodowych porzuconych byle gdzie. Jest batdzo mało inf. o Velice bo prawdopodobnie bardzo mało Polaków tu jeździ-wczasy organizuje tylko Tęcza. Pisze to aby następni którzy zdecyduja sie na wakacje w Velice mieli jakies informacje. IP: 94.64.39.31
|
lulu
|
#4 06:48, 18.08.2012
|
Gość |
Byłem w Velice ponieważ jeżdzimy autem po ciekawych miejscach w Grecji.Jest tam bardzo ładnie ale fakt porządki typu południowego.Nie dotyczy to tylko Grecji.Z tego powodu ,że mieszka tam pięciu greków a na wczasach są tylko Polacy w tej miejscowości to ten syf na plaży zgadnij kto zostawia.Na mapie widać ,że to dziura zabita dechami i daleko od cywilizacji .Miejsce dla ludzi którzy chcą spokoju.Gusia nie gniewaj się za riposty po prostu lepiej się przygotuj do wakacji.Pozdrowionka i mimo wszystko miłych wakacji.Jak nie podejdziesz do tego inaczej to je zmarnujesz-szkoda życia IP: 83.30.128.227
|
Strona: 1
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie