» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Niemcy » jarmark bożonarodzeniowy w Dreźnie z bp INDEX

jarmark bożonarodzeniowy w Dreźnie z bp INDEX

Strona: 1

Autor Treść
gitka
Gość
Właśnie wróciłam z jarmarku świątecznego w Dreźnie organizowanego przez biuro podróży INDEX. Jednodniowy wypad a tyle ciekawych wrażeń. Towarzyszył nam świetny przewodnik, pan Czesław (niestety nie zapamiętałam nazwiska). Każdą chwilę wykorzystał aby przekazać wiele informacji w bardzo interesujący sposób. Podziękowania należą się również kierowcom za płynną i bezpieczną jazdę. Drezno jest bardzo interesującym miejscem, a jarmark (właściwie to wiele jarmarków w różnych miejscach nieopodal siebie położonych) obowiązkowo należy odwiedzić aby wprowadzić się w świąteczny nastrój. Wyjazd - rewelacja a biuro INDEX gorąco polecam :) Wesołych Świąt wszystkim.
Brygida Przybył
IP: 95.160.244.209
Użytkownik
Fajnie, fajnie... Ja jakoś nie byłam, a wszystkie zakupu świąteczne w sieci robiłam. Szkoda tylko, że za późno się obudziłam z christmas traditional decorations od firmy Artisan Ornaments. Nie znałam ich wcześniej,a tutaj takie zaskoczenie.... Takie piękne mają bombki...
IP: 85.221.151.116

Strona: 1

Forum turystyczne » Niemcy » jarmark bożonarodzeniowy w Dreźnie z bp INDEX

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij