» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Kolonie i obozy z Almaturem

Kolonie i obozy z Almaturem

Strona: 1

Autor Treść
Użytkownik
Proszę o opinie na temat obozów z Almaturem.
IP: 89.67.61.65
Użytkownik
Mają mnóstwo ofert na kolonie i obozy, z podziałką na kolejny ogrom tematycznych podpunktów. Wybierać jest w czym, to fakt. Ale ilość to nie jakość. :) Z Almaturem ogólnie jest tak jak na loterii, raz trafisz fajnie, innym razem fatalnie. Wynika to z tysiąca zatrudnionych opiekunów i niemożliwa jest przy tym selekcja. Ogólnie to jestem zadowolona z obozów na których byłam i w tym roku wybieram się również z nimi, dlatego że mam pewność że dojadę na miejsce i wrócę bez przeszkód. (Chodzi mi o pewność, a nie o dojazd, bo sam dojazd tragedia - w ciągu 450 km przesiadałam się 3 razy, a tym czekając 1,5 godziny w Katowicach). W każdym razie radzę wybierać oferty z bogatym programem wycieczek, bo opiekunowie przeważnie zlewają na dzieci, byle im się nic nie stało, nie były pijane itd. bo to im się dostanie. Dziecko płacze? Trudno. Dziecko ma w pokoju szczypawice? Trudno, najważniejsze że u wychowawców nie ma. Złe jedzenie? A co tam. Dziecko zacznie rozmawiać z innymi dziećmi w pokoju po ciszy nocnej? 100 przysiadów i drwiny ze strony opiekunów do końca turnusu.
IP: 89.67.61.65

Strona: 1

Forum turystyczne » Kolonie i obozy z Almaturem

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij