Kupowanie wakacji przez internet
Strona: 1
Autor | Treść |
---|---|
rema
|
#1 11:11, 13.02.2013
|
Gość |
Hej! Wybrałam sobie wycieczkę w alfa starze i mam pytanie, czy ktoś z Was rezerwował już kiedykolwiek wakacje przez internet? Nie mam za bardzo po drodze żeby iść do biura więc muszę to zrobić przez stronkę. Czy jest to bezpieczne i na tyle czytelne, że człowiek się nie pogubi?? Nie jest to dodatkowo płatne? Z góry dziękuję za pomoc! IP: 31.11.205.202
|
#2 12:20, 13.02.2013
|
|
Administrator
|
U nas jest bezpiecznie i jest przez internet, tylko sprawdzone biura podróży (Alfa Star również), zapraszamy. IP: 83.30.255.30
|
bilbao
|
#3 14:52, 13.02.2013
|
Gość |
kilka dni temu pisałaś na swoim wątku (oczywiście alfa star) http://forum.travelway.pl/topic-6248.html "Czytałam naprawdę trochę opinii i wywnioskowałam, że oni specjalizują się w wycieczkach do Egiptu. Oczywiście latają w różne miejsca na świecie, ale do Egiptu ponoć od wielu wielu lat. Tak czy siak rezerwacji dokonałam, zniżkę dostałam i jeszcze voucher do wykorzystana na wycieczkę fakultatywną. Oby wakacje mi się udały! IP: 31.11.205.202" W odpowiedzi proponuję wykupić w tym samym miejscu co poprzednią (w Kansas) lub skorzystać z oferty administratora. To solidny partner z wieloletnim doświadczeniem na rynku. Na dodatek mają oferty wielu firm branży turystycznej. Mam nadzieję że doczekamy się również postów z adresem ip Egiptu z cudownego pobytu. Przy okazji proszę o zamieszczenie kilku zdjęć z przepięknego stanu" ludzi południowego wiatru" Dobrze by było, by zdjęcia miały zapis gps lub przedstawiały jakiś element typu drogowskaz, lotnisko, pomnik, o dacie nie wspomnę Z przyjemnością obejrzymy fotki z tak egzotycznego miejsca. To chyba nie problem serdecznie pozdrawiam IP: 77.255.239.59
|
Strona: 1
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie