» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Kupowanie wakacji przez internet

Kupowanie wakacji przez internet

Strona: 1

Autor Treść
rema
Gość
Hej! Wybrałam sobie wycieczkę w alfa starze i mam pytanie, czy ktoś z Was rezerwował już kiedykolwiek wakacje przez internet? Nie mam za bardzo po drodze żeby iść do biura więc muszę to zrobić przez stronkę. Czy jest to bezpieczne i na tyle czytelne, że człowiek się nie pogubi?? Nie jest to dodatkowo płatne? Z góry dziękuję za pomoc!
IP: 31.11.205.202
Administrator
U nas jest bezpiecznie i jest przez internet, tylko sprawdzone biura podróży (Alfa Star również), zapraszamy.
IP: 83.30.255.30
bilbao
Gość
kilka dni temu pisałaś na swoim wątku (oczywiście alfa star) :D :D
http://forum.travelway.pl/topic-6248.html

"Czytałam naprawdę trochę opinii i wywnioskowałam, że oni specjalizują się w wycieczkach do Egiptu. Oczywiście latają w różne miejsca na świecie, ale do Egiptu ponoć od wielu wielu lat. Tak czy siak rezerwacji dokonałam, zniżkę dostałam i jeszcze voucher do wykorzystana na wycieczkę fakultatywną. Oby wakacje mi się udały!
IP: 31.11.205.202"

W odpowiedzi proponuję wykupić w tym samym miejscu co poprzednią (w Kansas) 8) lub skorzystać z oferty administratora. To solidny partner z wieloletnim doświadczeniem na rynku. Na dodatek mają oferty wielu firm branży turystycznej.
Mam nadzieję że doczekamy się również postów z adresem ip Egiptu :D :) z cudownego pobytu.
Przy okazji proszę o zamieszczenie kilku zdjęć z przepięknego stanu" ludzi południowego wiatru" Dobrze by było, by zdjęcia miały zapis gps lub przedstawiały jakiś element typu drogowskaz, lotnisko, pomnik, o dacie nie wspomnę :)
Z przyjemnością obejrzymy fotki z tak egzotycznego miejsca.
To chyba nie problem :D
serdecznie pozdrawiam :P
IP: 77.255.239.59

Strona: 1

Forum turystyczne » Kupowanie wakacji przez internet

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij