Witam
Mam pytanko odnośnie biura Śląsk? Orientuje się w kwestii wyjazdu rodziców (ja jadę z mężem do Wloch z Tęczą), szukają oni fajnej oferty na wakacje, jadą z 4.5 letnią wnuczką.
Osobiście nie znam tego biura ani nikogo kto z niego korzystał więc chciałabym się dowiedzieć co o nim sądzicie. Był ktoś w hotelu Dahlia Garden, 1300zł/os 9 noclegów, HB w formie bufetu - 23,08 wyjazd, wygląda obiecująco
Od razu mówię, nie oczekuję cudów, widzę cenę, ale tak orientacyjnie czego mogę się spodziewać? Ile godz trwa podróz do Bułgarii? Jak wyglądają autokary, hotelowe jedzenie (tata lubi sobie pojeść), ceny na miejscu, czy jest co robić z dzieckiem, wiadomo rodzice nie oczekują dyskotek ale jakaś fajna knajpka czy restauracyjka, place zabaw? Jak wygląda plaża i morze (płytkie tak jak w Grecji czy może bardziej Hiszpania)? Jakie są temp. pod koniec sierpnia i na początku września? Orientacyjnie ile kosztuje obiadek na mieście (średnio)? Lody? Piwko? Jak ceny w marketach, słodycze, woda, soki? Nigdy nie byłam w Bułgarii i każda opinia sie przyda No i jak wygląda sama miejscowość? Rezydenci fajni, pomocni? Rodzice nie planują wycieczek, z małym dzieckiem ciężko zwiedzać, bo szybko się nudzi-no ewentualnie delfinarium jeśli warto pojechać, co sądzicie? a tak to odpoczynek na plazy i błogie lenistwo
Z góry dziękuję i czekam na opinie w sprawie BUT Śląsk i samej miejscowości
pozdrawiam i dziękuję
BUT Śląsk??? Bułgaria?
Strona: 1
Autor | Treść |
---|---|
Angi
|
#1 15:13, 10.03.2013
|
Gość |
IP: 85.14.79.81
|
beata
|
#2 08:48, 27.03.2013
|
Gość |
Z biurem Śląsk byłam w zeszłym roku w Grecji - samo biuro ok, rzetelnie przedstawia oferty, podróż bez zarzutu. IP: 83.22.121.247
|
Angi
|
#3 16:11, 28.03.2013
|
Gość |
Dzięki IP: 85.14.79.81
|
Strona: 1
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie