Witam

Mam pytanko odnośnie biura Śląsk? Orientuje się w kwestii wyjazdu rodziców (ja jadę z mężem do Wloch z Tęczą

), szukają oni fajnej oferty na wakacje, jadą z 4.5 letnią wnuczką.
Osobiście nie znam tego biura ani nikogo kto z niego korzystał więc chciałabym się dowiedzieć co o nim sądzicie. Był ktoś w hotelu Dahlia Garden, 1300zł/os 9 noclegów, HB w formie bufetu - 23,08 wyjazd, wygląda obiecująco
Od razu mówię, nie oczekuję cudów, widzę cenę

, ale tak orientacyjnie czego mogę się spodziewać? Ile godz trwa podróz do Bułgarii? Jak wyglądają autokary, hotelowe jedzenie (tata lubi sobie pojeść

), ceny na miejscu, czy jest co robić z dzieckiem, wiadomo rodzice nie oczekują dyskotek

ale jakaś fajna knajpka czy restauracyjka, place zabaw? Jak wygląda plaża i morze (płytkie tak jak w Grecji czy może bardziej Hiszpania)? Jakie są temp. pod koniec sierpnia i na początku września? Orientacyjnie ile kosztuje obiadek na mieście (średnio)? Lody? Piwko? Jak ceny w marketach, słodycze, woda, soki? Nigdy nie byłam w Bułgarii i każda opinia sie przyda

No i jak wygląda sama miejscowość? Rezydenci fajni, pomocni? Rodzice nie planują wycieczek, z małym dzieckiem ciężko zwiedzać, bo szybko się nudzi-no ewentualnie delfinarium jeśli warto pojechać, co sądzicie? a tak to odpoczynek na plazy i błogie lenistwo

Z góry dziękuję i czekam na opinie w sprawie BUT Śląsk i samej miejscowości

pozdrawiam i dziękuję