» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Rosja » SKT - studencka majówka, Sankt Petersburg?

SKT - studencka majówka, Sankt Petersburg?

Strona: 1

Autor Treść
Izzul
Gość
Cześć wszystkim! Chciałem dopytać czy ktoś może był kiedyś w Sankt Petersburgu? Warto? Chciałem wybrać się z skt na wyjazd studencki bo mają dość tanio ten kierunek i szukam info.
IP: 89.71.81.152
Korbenn
Gość
Sankt Petersburg jest naprawdę świetny, byłem już parę latek temu i mogę zdecydowanie polecić, miejsce wyjątkowe. A jak cenowo stoi taki wyjazd teraz??
Izzul
Gość
Trochę ponad 900zł kosztuje wyjazd, także cenowo fajnie wychodzi a dla grupy kilku osób może jeszcze jakaś zniżka będzie, więc pewnie będziemy rezerwować w skt ten Petersburg bo to już czas leci.
star23
Gość
jechac zawsze warto, a juz tym bardziej z skt bo to dobre biuro. ja aurat bylam w sankt petersburgu na obozie letnim, ale tez z skt i bylo super. organizacja w ogole swietna, a tego sie balam bo dzisiaj to roznie z tymi biurami bywa. ale tak jak mowie: bez zbednych problemow i utrodnien.
IP: 89.72.186.3

Strona: 1

Forum turystyczne » Rosja » SKT - studencka majówka, Sankt Petersburg?

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij