» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Bhutan - warto?

Bhutan - warto?

Strona: 1

Autor Treść
Użytkownik
Zastanawiam nad wyprawą do Bhutanu z Dharma Adventures. Czy ktoś już może był w tym kraju i korzystał z usług tego biura? Warto tam pojechać?
IP: 83.22.133.86
Użytkownik
Ja korzystałam, byłam w Bhutanie niecałe 2 miesiące temu :) według mnie jak najbardziej warto tam pojechać, chociażby żeby zobaczyć samą kulturę. Zupełnie inny świat, piękne krajobrazy, niesamowici ludzie. Mój plan podróży był taki http://www.bhutanadventure.pl/attachments/article/19/BHUTAN%20-%20wiosna%202013%20.pdf a kiedy chciałbyś się wybrać? Z tego co się orientuję to następna wyprawa jest w październiku :)
IP: 83.10.139.116
Użytkownik
Dokładnie 15 października jest następny wyjazd z z Dharma Adventures i właśnie na niego się szykuję :) Klinia powiedz mi proszę jak poradziłaś sobie z biletami lotniczymi? Znalazłem trasę do Delhi, a następnie do Paro. Tylko nie wiem czy nie ma jakiejś jeszcze lepszej. Podpowiesz mi jak leciałaś? Będę wdzięczny za pomoc :)
IP: 83.26.43.245
Użytkownik
Ja akurat znalazłam jakąś okazję z Warszawy do Bangkoku, a następnie z Bangkoku do Paro. Wiem, że inni ludzie, z którymi byłam w Bhutanie lecieli tą trasą, którą podałeś. Także popatrz najlepiej co Ci taniej wyjdzie :) nawiasem mówiąc strasznie Ci zazdroszczę, pojechałabym tam znowu :)
IP: 83.10.146.106

Strona: 1

Forum turystyczne » Bhutan - warto?

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij