» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Czechy » Przydatna aplikacja dla podróżujących po świecie

Przydatna aplikacja dla podróżujących po świecie

Strona: 1

Autor Treść
Użytkownik
Witam.
Co prawda aplikacja jeszcze nie jest gotowa i nie będzie od razu działać we wszystkich krajach ale właśnie dzisiaj odbędzie się jej prezentacja.
Chodzi o możliwość zamówienia taksówki za pomocą kilku kliknięć na smartfonie. Osoba podróżująca po świecie mając jedną zainstalowaną aplikację Liftago Taxi, bo tak się ona nazywa, będzie mogła zamówić taksówkę niezależnie od tego w jakim kraju się znajduje.
obecnie działające na rynku aplikacje sądostępne w kilku, góra kilkunastu miastach na świecie więc pomysł na globalną aplikację jest bardzo trafiony.
Gdyby ktoś był zainteresowany można się wstępnie zapisać tutaj:
http://www.liftago.com/pl/gmac (link do polskiej wersji)
Zostaniemy powiadomieni mailowo jak tylko aplikacja będzie gotowa.
Firma wprowadzająca aplikację jest Czeska i dlatego pierwszymi krajami gdzie będzie ona działać od czerwca są Czechy oraz Słowacja, Polska i Rumunia. Stopniowo będą dodawane kolejne kraje oraz w planach są także oprócz taksówek także riksze i łodzie 8)
IP: 89.228.5.118
Użytkownik
przyznam szczerze, że ciekawa aplikacja, sama chciałabym mieć coś takiego w smartfonie
IP: 89.25.130.13
Alka
Gość
Ja ostatnio postanowiłam pokręcić się po Europie i z Czech ruszyłam do niemiec i wiecie co odkryłam? Apkę która pokazuje mi darmowe hotspoty wifi Youth HotSpot- free WiFi się nazywa i poza tym daje mi kupony rabatowe. Jak dla mnie rewelka!
IP: 89.66.250.5
Seba
Gość
Nie powiem, wygodne - nie trzeba walczyć z szukaniem i tracić baterii ani wydawać masy pieniędzy na pakiet roaming. Zawsze parę euro zostanie w kieszeni a i zobaczy się nieco więcej dzięki informacjom z internetu.
IP: 95.130.9.89
bilbao
Gość
Zapomnieliście dodać że Youth HotSpot obejmuje tylko Niemcy. Co nie zmienia faktu że jest tam bardzo przydatna. Od siebie dodam że najnowsza wersja Tłumacza googla posiada możliwość zapisu języków na karcie. Ostatnio w Chinach wiele razy okazał się niezbędny.Tłumaczenie odbywa się w trybie offline. Świetną aplikacją jest Maps With Me. Apka ma dostęp do tysięcy planów miast. możliwość wstawiania punktów i wiele innych rzeczy. Następna to: locus map. Świetne mapy z zaznaczonymi drogami polnymi, ścieżkami, trasami pieszymi i rowerowymi. Niemal niezbędna do planowania spacerów czy wędrówek. Możliwość zapisu przebytej trasy itd. Wszystkie apki działają po zapisaniu map w trybie offline. Do określenia naszej aktualnej pozycji niezbędny włączony GPS :)
IP: 77.254.35.48
bilbao
Gość
Ooo, bym zapomniał :) apka Darmowe SMSy PL . Sprawdziła się już na kilku kontynentach.
IP: 77.254.35.48
Użytkownik
Całkiem ciekawe i praktyczne rozwiązanie :-)
IP: 83.144.76.38

Strona: 1

Forum turystyczne » Czechy » Przydatna aplikacja dla podróżujących po świecie

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij