Witam
Byłam w tam ośrodku dwa razy,za poprzedniego właściciela oraz za obecnego właściciela.Gdy był poprzedni właściciel były to cudowne wakacje- ładne i czyste pokoje (byłam w wysokim standardzie),wyśmienite jedzenie(świeże pachnące pieczywo,mleczne zupy,kakao,kawa,mleko,obiady smaczne i urozmaicone). Na każdym piętrze dystrybutory z gorącą wadą.
Po zmianie właściciela to totalne zmiany na niekorzyść.Byłam po prostu w szoku jak mogło się tak zmienić tam wszystko- w pokojach brudno (sprzątaczek nie można się było doprosić)Jedzenie to tragedia- mielone pod każdą postacią,kluchy,parówki ale te marketowe z momem.Kawy brak co drugi dzień (najtańsza jaka możliwa) dystrybutory owszem były aż dwa ale bez wody i kubków,brak sztućców na stole.bitwa o mleko,herbata najgorsza z możliwych,pieczywo rozmrażane-ani razu nie było bułki na śniadanie . Jedzenie na prawdę niesmaczne i złej jakości.Zdarzały się przeterminowane jogurty,desery i wafelki.My mimo tego że zapłaciliśmy za dwie osoby 4200zł za dwa tygodnie musieliśmy stołować się w pobliskich restauracjach i knajpkach.
Sam ośrodek położony w pięknym miejscu,cisza,spokój,piękne widoki.Tylko taki tam pozytyw........Ja jednak nie polecam.......
IP: 85.221.177.123