» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Ecco World Travel - ODRADZAM!!!

Ecco World Travel - ODRADZAM!!!

Strona: 1

Autor Treść
sasha
Gość
Jestem zbulwersowany postawą Ecco Mój brat z żoną w styczniu 2008 byli z tą firmą na Dominikanie. ODRADZAM WSZYSTKIM JAKąKOLWIEK WSPółPRACę Z Tą FIRMą!!!
Wycieczka w sumie kosztowała 14 tysięcy PLN. Pieniądze niemałe. Ecco Travel nie wywiązał się z umowy. Bilety lotnicze były wystawione błednie, przez co było wiele problemów na lotnisku w Amsterdamie przed lotem na dominikanę. Po przyjeździe na miejsce nikt ze strony Ecco Travel się nie skontaktował - nie było rezydenta, zagwarantowanego umową. Zakwaterowanie w innym hotelu - gorsza kategoria!!! Trudności z rezerwacją wycieczek przez pierwszy tydzień.
Słowem - bałagan, lekceważenie klienta i kompletna porażka. Stracone pieniądze i wymarzony urlop.
Niestety okazuje się, że nie tylko ja zawiodłem się na tej firmie:
www.tur-info.pl/p/fo_id,32236,,ecco_travel,szukam_opinii_o_ecco_travel_klientow_jak_i_wsplpracownikow.html
IP: 212.76.47.48
ewa
Gość
a ja byłam w 2007roku dwa razy z tym biurem, na Kos i na Corfu i nie mam żadnych zastrżeżeń.Wakacje udane, na pewno skorzystam jeszcze w przyszłości z ich oferty.No cóż może nie każdy ma szczęście.jak w życiu.
IP: 83.5.249.48
anda
Gość
ja wlasnie wrocilam - jak dotad do wycieczki musialam doplacic - zle zarezerwowano mi bilet - bylam zmuszona do zakupu na wlasna reke biletu powrotnego z delhi - na razie ecco ma 30 dni na rozpatrzenie mojej "sprawy" - mam nadziej ze koniec bedzie pozytywny...
IP: 213.227.72.168
Agurinka
Gość
Witam!
Czy ecco travel jest aż tak zle? :( Mają ciekawa ofertę Indie-Swięte miasta. Chcialabym zabrać w tę podroż mojego męza w przyszlym roku. Po Waszych wypowiedziach zastanawiam się czy warto? :roll:
IP: 92.55.223.253
Administrator
Agurinka napisał
Witam!
Czy ecco travel jest aż tak zle? :( Mają ciekawa ofertę Indie-Swięte miasta. Chcialabym zabrać w tę podroż mojego męza w przyszlym roku. Po Waszych wypowiedziach zastanawiam się czy warto? :roll:

Witam serdecznie,

Nie jest źle, sprzedajemy bardzo dużo ofert Ecco Holiday i Ecco Travel. Większość naszych klientów jest zadowolonych, ale jak w każdym biurze mogą zdarzyć się jakieś większe lub mniejsze wpadki.

My z naszej strony staramy się przekazać wszystkie ważne informacje z doświadczenia naszych klientów oraz własnego, tak aby klienci wracali zadowoleni i wiedzieli czego się spodziewać na miejscu.
Zazwyczaj jest to tak, że jak ktoś jest zadowolony z wyjazdu to nie zostawi żadnej opinii.
IP: 83.19.81.170
jak
Gość
Ecco Travel Chiny - czy ktos byl? Szukam opinii i dobrych i zlych, bo jak na razie tylko zle i zastanawiam sie czy warto
IP: 79.175.198.15
gość
Gość
byłem w zeszłym roku na imprezie Cesarskie Chiny; wycieczka bardzo udana, nie było żadnych problemów. W tym roku również wybieram się z Ecco Travel na Sri Lankę, ponieważ organizator sprawdził się.
IP: 217.97.181.27
mten
Gość
Cesarskie Chiny strzał w dziesiątkę!!!!
IP: 83.4.170.85

Strona: 1

Forum turystyczne » Ecco World Travel - ODRADZAM!!!

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij