» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » BP Alfa Star

BP Alfa Star

Strona: 1

Autor Treść
Użytkownik
Widzę, że są tu wątki wielu biur, ale nie mogłam znaleźć nic o alfa starze. Może ktoś coś powiedzieć na ich temat? Planuję z nimi wyjazd, mają duży wybór i te ceny naprawdę zachęcają do wyjazdów i odpoczynku.
IP: 109.241.138.40
JOGI
Gość
Witam!
Byliśmy z Alfa Star w 2010 na Krecie trzy osobową rodziną.Jadąc obawiałam się troche , tym bardziej że na pokładzie samolotu witano pasażerów róznych biur podrózy a o Alfa Star nawet nie wspomniano.Do dzis jednak bardzo miło wspominam ten pobyt na Krecie.Polecielismy wtedy za bardzo atrakcyjna cenę, do małego hotelu.To był nasz pierwszy raz w Grecji.Biuro spełniło nasze oczekiwania , chociaz nie było przepychu , wszystko było jak najbardziej na tak.Bo jesli chodzi o samoloty i ich punktualnośc to nie zależy juz od biura.No i trzeba dobrze poczytać o hotelu do jakiego się jedzie .Ja np byłam zdziwiona jak po przyjeżdzie o godz 0245 w pokoju nie miałam posiłku . Ale okazało sie ze tak ma własnie bycPosiłki przysługują do chwili kiedy działa bar.to był mój brak wiedzy.
Teraz jadę z Tui tylko dlatego że bałam sie bankróctw biur,,,,,,,,a byłam tez z nekermanem.Poczytaj na forum opinie i wbij dane biuro podrózy .Powiem tak ,,,,,,,,ja czytałam i to całkiem niedawno . I wyglada ze Alfa star ma całkiem niezłe opinie nawet a porównaniu do biur o których pisałam . pozdrawiam
IP: 93.180.177.107
bilbao
Gość
To sobie poczytaj :)
http://forum.gazeta.pl/forumSearch.do?&author=&query=alfa+star&forumId=19&title=alfa+star
lub
http://www.oceniacz.pl/biuro-podrozy/alfa-star/opinie
IP: 77.254.49.115
Paulinka
Gość
Ja się jeszcze na żadne konkretne biuro nie zdecydowałam, ale przeglądałam ofertę z alfa staru na Teneryfę. Spodobała mi się wycieczka do Punta del Rey do miejscowości Las Caletillas. Chciałam zapytać czy może orientujecie się czy w cenie wycieczki jest już ubezpieczenie czy trzeba je dokupić oddzielnie?
IP: 46.204.92.116
Doriss
Gość
A ja raz byłam z alfa starem dawno temu i teraz tak przeglądam internet w poszukiwaniu opinii jakie to biuro ma teraz. Trafiłam na ten wątek i stwierdziłam, że się wypowiem chociaż nie lubię pisać - wolę czytać. Ludzie są różni to i opinie o biurze są różne. Jednym nie pasuje źle złożony ręcznik, inni mają prenetsje do rezydentki bo nie siedzieli podczas lotu przy oknie... Ja nic do zarzucenia im nie miałam, miło wspominam dlatego biorę pod uwagę kolejną podróż właśnie z nimi. Najważniejsze to po prostu mówić szczerze i prawdziwie. I nie przejmować się bzdurami bo jak czasami czytam, że jakaś Pani musiała przejść z hotelu do plaży 50 metrów i była niezadowolona bo jej nogi puchły to mi się naprawdę słabo robi.
IP: 37.8.241.163
Użytkownik
No tak, co rok przecież mnóstwo ludzi jeździ z biurami na wakacje, ciężko jest wszystkim dogodzić. Też uważam, że niektórzy ludzie bardzo przesadzają i narzekają z byle powodu. Co do samego alfa staru, to drogi "amacie" opinie niektóre faktycznie może nie są dobre, ale ile jest tych pozytywnych. Nie wiem czemu Polacy mają taką mentalność, że lubią pokazywać tylko to co złe...
gorillaz
Gość
isia napisał
No tak, co rok przecież mnóstwo ludzi jeździ z biurami na wakacje, ciężko jest wszystkim dogodzić. Też uważam, że niektórzy ludzie bardzo przesadzają i narzekają z byle powodu. Co do samego alfa staru, to drogi "amacie" opinie niektóre faktycznie może nie są dobre, ale ile jest tych pozytywnych. Nie wiem czemu Polacy mają taką mentalność, że lubią pokazywać tylko to co złe...

słuchajcie, pracowałam kiedyś w dziale reklamacji pewnego biura podróży, zrezygnowałam, bo stwierdziłam, że tej głupoty ludzkiej, zawiści i permanentnej postawu roszczeniowej już dłużej nie zniosę. Otwieram kiedyś przesyłkę, a tam martwy pająk, który klientka znalazła ponoć w swoim hotelu, w innej reklamacji czytam, że w parku narodowym w Kenii było za mało dzikich zwierząt, więc państwo x chcą częściowego zwrotu pieniędzy. A ja się zastanawiam, skąd ci ludzie się urywają... Także ja bym się tymi opiniami w Internecie nie przejmowała. To czasem kolejny ściek, do którego ludzie spuszczają nieczystości. Alfa tak naprawdę jest solidnym i długo działającym na rynku biurem, pewnie, że mają jakieś niedociągnięcia, ale pokażcie mi firmę usługową, z której usług wszyscy są zadowoleni?
IP: 89.72.112.27
Użytkownik
Otóż to, niektórzy ludzie nie mają się do czego przyczepić i czepiają się byle czego. Chyba nie spotkałam nigdy nikogo kto byłby w 100% z czegoś zadowolony, bo zawsze coś... ja aż tak do tego nie podchodzę, najważniejsze jest dla mnie bezpieczeństwo i spokój na wakacjach.
bilbao
Gość
Dawno już tu nie zaglądałem. Czytam i śmieję się w głos. cyt: "Najważniejsze to po prostu mówić szczerze i prawdziwie"
Zerknijcie na post 5 i 6 Doriss i isia piszą z tego samego komputera (ip bardzo egzotycznego kraju) przekonując się do swoich racji :) :) Zastanawiam się po co ukrywać swój właściwy ip.
cyt:"nie spotkałam nigdy nikogo kto byłby w 100% z czegoś zadowolony"
Isiu, droga osóbko o wielu twarzach i duszach :) Zmień BP i zacznij jeździć na dobrze zorganizowane wycieczki, a poznasz takich ludzi bez liku :)
pozdrowionka
IP: 178.36.134.146
Kalina,Olsztyn
Gość
Hej, ja w tym roku lecę z Alfa Starem do Bułgarii... kupiłam bardzo tanią wycieczkę i w sumie to byłam zadowolona. Był ktoś z nimi w Słonecznym Brzegu? Myślicie, że dużo będzie ludzi i ładna pogoda?
IP: 83.20.9.183
bilbao
Gość
Tu znajdziecie ciekawą dyskusję. Świetnie obrazuje gdzie to bp ma turystów.
http://forum.gazeta.pl/forum/w,622,146492133,,Alfa_star_nadal_wysyla_ludzi.html?v=2
IP: 178.36.134.146

Strona: 1

Forum turystyczne » BP Alfa Star

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij