» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

RAWDA Bułgaria

Wakacje w Rawdzie Opinie o hotelach w Rawdzie

Strona: « < ... 129 130 131 132 133 134 135 136 137 ... > »

Autor Treść
Sandra
Gość
kaaasiaczek, wielka szkoda że jedziemy w innych terminach :((( jednak co swój to swój :)
IP: 87.205.140.49
wiolik
Gość
Witam dziewczynki i żegnam od razu.Ja jadę z Katowic, co prawda od 2 lat mieszkam w Zabrzu, ale naprawdę jestem katowiczanką :P Ma trochę cykora jak tam w podróży będzie i jaka pogoda..ale, mam nadzieję, że wszystko będzie ok.Szkoda że nikt z wcześniejszego turnusu nie napisał, ale też nikt nie był w Dolphinie.Pozdrawiam Kaaasiaczka i Sandrę :D
IP: 95.160.229.157
wiolik
Gość
Jasne, że także jadę o godz.7-ej...
IP: 95.160.229.157
Sandra
Gość
I wiolik pojechała.Już 7 godzin w podroży.

kaaasiaczek, byłaś na stronie oks? w moim terminie i Twoim są wolne miejsca.Reszta na czerwono./ Troszkę się obawiam że jak będzie mało osób to mogą odwołać i pojedziemy palcem po mapie :(
IP: 87.205.135.21
szuster
Gość
ja tez wyruszam z katowic :P ale dopiero 29 lipca.. :(
IP: 88.220.124.198
kaaasiaczek
Gość
Witaj Sandra. :*
Właśnie weszłam na ich stronę i widziałam, może to jakiś błąd. Bo wcześniej wszystko było na czerwono, więc nie ma co się martwić. :] Będzie dobrze. ;) To fajnie, że jesteś z Katowic :D Daleko do siebie nie mamy :) Ja również żałuję, że nasze terminy się nie pokrywają, bo razem było by na pewno weselej. :D Ale Wioli dobrze, już jest w podróży. ;] Ciekawa jestem jak autokar wyglądał, którym pojechała.

Buziaczki Sandruś. :*
IP: 89.72.117.169
kaaasiaczek
Gość
szuster napisał
ja tez wyruszam z katowic :P ale dopiero 29 lipca.. :(

a do jakiego hotelu? do DOLPHINA? :D
szuster
Gość
nie nie :P my tak ekipą bardziej po studencku - do apartamentu :D
planujemy w rawdzie właściwie tylko nocować a większość czasu spędzac w Nessebarze bądź SB :)
kaaasiaczek
Gość
szuster napisał
nie nie :P my tak ekipą bardziej po studencku - do apartamentu :D
planujemy w rawdzie właściwie tylko nocować a większość czasu spędzac w Nessebarze bądź SB :)

aaaa. :D to wszystko jasne :D
Sandra
Gość
kaaasiaczek, pewnie że było by weselej :) szkoda naprawdę wielka szkoda, bo czytając Twoje wypowiedzi wnioskuję że jesteś osobą bardzo sympatyczną i fajną! :P A Wiolka już pewnie po obiadku w Serbii :) my za tydzień...zawsze przed podróżą się denerwuję nie wiem czemu. Co do tego autokaru to chyba nie podstawią starych dziadów, chociaż z drugiej strony po tym biurze to można się wszystkiego spodziewać nawet " śniegu w czerwcu" :P

Buziaczki dla Ciebie kaaasiaczku
IP: 213.241.123.218
szuster
Gość
no ale że rawda jest małą mieściną to pewnie gdzies tam nie raz będziemy sie mijać :D
Vanessa
Gość
Hej jedzie ktoś z was 02.07.11 do Rawdy? Jeśli tak to odezwijcie się w grupie raźniej może byśmy wykminili jakąś impreze albo coś w podobnym stylu? Poza tym jeżeli w tym terminie jedzie ktos z biura OK Services to można by poznać się przed podróżą. Jak cos piszcie na maila lub na forum. E-mail: satina5@o2.pl
IP: 213.238.75.188
PamtAhoXaSZtQ
Gość
Great post with lots of imoprantt stuff.
IP: 209.202.9.10
krzys
Gość
hotel Amfibia całkiem fajny widok na morze. nam trafil sie fajny pokój na 5 pietrze z fajnym tarasem basen fajny duzy ceny przy hotelu znosne w centrum i przy plazy gorzej na plazy malo miejsc bez parasoli organizacje transportu zostwie bez komentarza
IP: 82.145.210.49
kaaasiaczek
Gość
Sandra, no ja również tak myślę, że raczej starych nie podstawią. W tamtym roku jak jechałam to były super :)
Fajnie, że już za tydzień będziecie ruszać :D A my jeszcze musimy czekać ponad miesiąc. Jak codziennie wstaje rano to liczę ile jeszcze dni zostało. :D

Sandra, miłego dnia Ci życzę i reszcie forumowiczów również :)
IP: 178.42.222.105
kaaasiaczek
Gość
krzys napisał
hotel Amfibia całkiem fajny widok na morze. nam trafil sie fajny pokój na 5 pietrze z fajnym tarasem basen fajny duzy ceny przy hotelu znosne w centrum i przy plazy gorzej na plazy malo miejsc bez parasoli organizacje transportu zostwie bez komentarza

Krzyś, możesz coś więcej powiedzieć o podróży, autokarach, itp?
IP: 178.42.222.105
aga
Gość
Krzyś, możesz coś więcej powiedzieć o podróży, autokarach, itp?
Może masz możliwość przesłania jakiś fotek hotelu ?
ahadamik@wp.pl
IP: 89.25.173.186
alanos
Gość
niee maaaa spaniaa w nocyyy, robimyy bibee cała noccc heheh !!!
IP: 193.239.224.239
alanos
Gość
kto cisnie do Buldzarii xd w terminie 1.08-13 do hotelu Dolphin xd PISACC FASTEM BO MUSI BYC OGAR 100 PRO ELO :d
IP: 193.239.224.239
atgCcvsaQAhDzKzV
Gość
Cheers pal. I do apprceiate the writing.
IP: 202.60.56.221
krzys
Gość
pokoj opuscilsmy o 10 jest 14 i czekamy na liste jakim autobusem i o ktorej wyjdziemy rezydenta na miejscu nie ma i dzis nie było wiec dzien beznadziejny a autobusy jaki sie trafi jechalismy tu nie najlepszym w dodatku stluczke mielismy drobną pół godziny po wyjezdzie z katowic po przeszło 2 godzinach zabrał nas duzo lepszy
IP: 82.145.209.8
krzys
Gość
pokoj opuscilsmy o 10 jest 14 i czekamy na liste jakim autobusem i o ktorej wyjdziemy rezydenta na miejscu nie ma i dzis nie było wiec dzien beznadziejny a autobusy jaki sie trafi jechalismy tu nie najlepszym w dodatku stluczke mielismy drobną pół godziny po wyjezdzie z katowic po przeszło 2 godzinach zabrał nas duzo lepszy
IP: 82.145.209.8
Sandra
Gość
Właśnie tego się boję, starych autokarów!!! zdezelowanych i jak w takim dziadostwie jechać prawie 27 godzin! Mam nadzieję że my pojedziemy jakimś znośnym./

Dla Ciebie kaaasiaczek również miłego dnia.Pozdrawiam
IP: 87.205.130.209
Sandra
Gość
Jeszcze do Krzysia

Nam zmienili wszystkim Copacabanę na hotel DOLPHIN. W Rawdzie :), Copacabana wyleciała całkiem z oferty OKS.

Podpisuję się też pod prośbą o napisanie czegoś o autokarze jakim jechaliście i ile trwała podroż itp.
IP: 87.205.130.209
gość
Gość
do Krzysia

ja też mam pytanie ,jak możesz to napisz jak było z postojami czy zmuszali was do kupienia obiadów na postojach i z jakiej firmy jechał autokar i jak byś coś mógł o plażach napisać,z góry dzięki
IP: 80.50.232.30

Strona: « < ... 129 130 131 132 133 134 135 136 137 ... > »

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij