» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

RAWDA Bułgaria

Wakacje w Rawdzie Opinie o hotelach w Rawdzie

Strona: « < ... 130 131 132 133 134 135 136 137 138 ... > »

Autor Treść
gość
Gość
do sandra

jak mogę wiedzieć to kiedy Tyjedziesz bo my 22.07 i ja jeszcze nic nie wiem o zmianie,a jak dzwoniłąm do biura to powiedziala ze na dzień dzisiejszy nic nie wiedza,
IP: 80.50.232.30
Sandra
Gość
Do gość

Jedziemy 29.06. do hotelu Dolphin,na pewno zadzwonią do Ciebie nie ma się co martwić.
IP: 178.37.150.108
Sandra
Gość
Miał być hotel Copacabana, ale wycofali z oferty.W zastępstwie mamy inny hotel w tej samej miejscowości i o tym samym standardzie, ale to okaże się na miejscu jak sprawa wygląda/
vXbJVXybfPDreJoWxR
Gość
Ya learn something new everadyy. It's true I guess!
IP: 202.64.130.236
gość
Gość
do Sandra

dzięki za informacje,daj znać jak wrócisz ,jak wrażenia z Rawdy,udanego wypoczynku
kaaasiaczek
Gość
Sandra, ja też się tego boję. :( Dołączam się do pytania z jakiej firmy były autokary?

do GOŚĆ, najlepiej samemu wybrać się do biura i podpisać nową umowę, na nowy hotel. Ja tak zrobiłam, mimo iż dopiero w sierpniu jadę. :)
IP: 83.10.63.34
gość
Gość
do Kaaasiaczek

a jeżeli możnawidzieć w jakiej miejcowości masz biuro,bo ja dzwonilam w Pszczynie to twierdzą ze oni nic jeszcze nie wiedzą,dzięki
Sandra
Gość
Do gość

Oczywiście że napiszę co i jak :)
Sandra
Gość
Do gość

Tobie także życzę udanego wypoczynku za niedługo :))))
kaaasiaczek
Gość
gość napisał
do Kaaasiaczek

a jeżeli możnawidzieć w jakiej miejcowości masz biuro,bo ja dzwonilam w Pszczynie to twierdzą ze oni nic jeszcze nie wiedzą,dzięki

dąbrowa górnicza.
IP: 83.10.63.34
Sandra
Gość
Do gość

Do mnie zadzwonili 17.06 z biura w którym wykupiłam wczasy (Katowice).Do 22.06 musiałam dać odpowiedz czy zgadzamy się na zamianę, w przeciwnym wypadku oddali by nam pieniądze.
gość
Gość
do Sandra

dzięki za informacje,czyli mam sie uzbroić w cierpliwość,pozdrawiam
Sandra
Gość
Nie ma za co :) ja na początku też się martwiłam.Muszą zadzwonić nie ma innej opcji, a jak przyjadę to napiszę jak jest w hotelu i jaka okolica.Pozdrawiam
Sandra
Gość
Albo dostaniesz informację o zmianie hotelu e-mailem. Zapomniałam wcześniej napisać.
kaaasiaczek
Gość
kochana, ja proszę o jakieś zdjęcia hotelu jak wrócisz. :) i oczywiście o relację z wakacji. :)
IP: 178.42.228.242
sudnih
Gość
po ile stoją w tym roku levy w Bułgarii? :)
IP: 109.196.54.65
Iwona
Gość
Czy ktoś wybiera się do Rawdy z BP Viator. czy osoby z pierwszego terminu chyba od 26.06.11. mają jakieś informacje z biura na temat wyjazdu, proszę o informacje
IP: 217.67.197.66
Sandra
Gość
kaaasiaczek, nie ma problemu zdam relację co do joty i zdjęcia też Ci prześlę nie ma sprawy!!!!
IP: 213.241.123.224
krzys
Gość
gość napisał
do Krzysia

ja też mam pytanie ,jak możesz to napisz jak było z postojami czy zmuszali was do kupienia obiadów na postojach i z jakiej firmy jechał autokar i jak byś coś mógł o plażach napisać,z góry dzięki

witam własnie wróciłem podróż do SB trwała około 24 godzin i była całkiem sprawna - liczę od momentu podstawienia autobusu po stłuczce autobus piętrowy - jaki sie wam trafi ciężko powiedzieć -wynajmują z różnych firm -wyjazd był Bratkowscy a powrót J.Góra -mercedes też całkiem fajny - ale organizacja transportu powrotnego - TRAGEDIA - tak jak napisałem w dniu powrotu do 10 mieliśmy opuścić pokoje i czekać na wiadomośc i liste kiedy wyjazd i jakim autokarem było nas jakieś18 osób z Amfibi- od 10 czekamy z bagażami na wiadomość - o 12 pierwsza lista że wyjazd o 15.15 nas na liście nie ma - po 14.00 przychodzi druga lista -wyjazd o 16.15 . Czyli dzień z bagażami na czekanie na wiadomości bo rezydenta oczywiście nie ma na miejscu . Wyjazd punktualny nawet całkiem dobry czas ale blisko Polski niespodzianka - godzina przerwy na Słowacji w zajezdzie w którym zawsze zatrzymuja na przerwe obiadową (można płacić EUR lub zł -kurs 1EUR - 4,68zł tak mi wyszło)czekamy na wymianę kierowców, po przekroczeniu granicy w Korbielowie następna przerwa - dowiadujemy sie że w Bielsku bedziemy godzine czekac na autobus z Grecji aby zabrał 6 osób w dalsządrogę z nami do Katowic więc 40 min przerwy,jedziemy do Bielska- znowu czekamy przeszło 40 minut na tych 6 osób,wkońcu jedziemy i koło 19.30 jesteśmy w Katowicach(godzina wyjazdu dzień wcześniej to 15.15 czasu polskiego) Niestety transport to najsałbyszy punkt tej imprezy ,jakby w ostetniej chwili robili jakieś plany ,korekty kto ma jakim autobusem gdzie jechać. Plaze to mało miesjc bez parasoli i leżaków a te po 7lev za szt teraz przed sezonem jeszcze ok ale w sezonie nie widze tego. Podsumowujac -zamiana hoteli korzystna a z transportem ok service to ponoć zawsze takie niespodzianki
IP: 89.73.183.25
Sandra
Gość
krzys

Po ile stoi Leva w Bułgarii?
IP: 213.241.123.224
krzys
Gość
1,91 -1.94
krzys
Gość
oczywiście za EUR a za- za 1zł płacili 0,43 -045
krzys
Gość
a za USD 1,30 - 1,34
izka
Gość
wiitam wszystkich:) no i witaj Krzys:) byłes pierwszy ja dopiero dzisiaj:) nas z copacabany przeniesli i wybralismy Afrodyte, cuuudowny hotel, i z tego co nam wiadomo o wiele lepiej dla nas to wyszło:) hotelik zdala od centrum, cisza, spokoj, obsługa bez zarzutów, jak chcieliśmy jakieś sztucce pożyczyć, albo wkłady do lodowki schować bez problemu. Sniadania pychota do ostatniego dnia wszystkiego nie skosztowałam. BAsenik fajny i głeboki i oddzielona część dla maluszków.
Nie było czasu na nudę, już pierwszy dzień Nessebar (byliśmy tam dwa razy) pieszo elegancki spacerek ok godzinki i takim faajnym deptakiem(romantycznie, i można się tam zaręczyć :D) byliśmy szukać też Copacabany i nie jesteśmy pewni czy to to ale jeśli tak to średnie położenie, ale po pieszej dwugodzinnej wędrówce dokładnei nie chciało nam się oglądać, szukalismy miejsca na wypicie zimnego piwa i do domu :D atrakcji jest peełno, aaa no i happy hour mm drinki jak w filmach:) myśleliśmy, że w Słonecznym Brzegu będzie bardzo drogo i miło się zaskoczyliśmy:) na 10 dni miałam ok 120 Euro:D w tym poszliśmy oczywiście do Aquaparku w Nessebarze, cuudowne przeżycie polecam zdecydowanie!! a te zdjęcia na koniec co można sobie wykupic hahahaah i te miny tych ludzi:D hmm myśle czy o czymś zapomniałam w tym ndmiarze informacji jhak cos to pisac:D pozdrawiam
IP: 87.206.227.112
izka
Gość
aa no tak zapomnialam:P mysmy obiady jadali w takiej restauracji "FAR...a" prawie na przeciwko poczty:) porcje gigantyczne i obsługa bardzo sympatyczna, poszliśmy tam pierwszy raz bo nie była babeczka taka nachalna jak reszta zapraszających do restauracji i zostaliśmy na stałe :D a no i ceny tez całkiem niskie:)
IP: 87.206.227.112

Strona: « < ... 130 131 132 133 134 135 136 137 138 ... > »

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij