» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » pogoda w bułgarii we wrzesniu

pogoda w bułgarii we wrzesniu

Bułgaria Last minute Bułgaria Pogoda

Strona: 1

Autor Treść
Użytkownik
Witam, mam takie pytanie ;) Czy był ktoś kiedyś z was we wrześniu w Słonecznym Brzegu, chodzi mi gównie o pierwszą połowe tego miesiąca. Było jeszcze na tyle ciepło że można było się kąpać i opalać? z góry dziękuje za odpowiedzi
IP: 178.181.33.76
Martyna
Gość
Podłączam do pytania :) a Kiedy jedziesz ? my wyjezdzamy z Gliwic 01.09 :)
IP: 178.56.47.142
Użytkownik
no mam plan jechać właśnie 1 i nie wiem czy jest na to sens ;) wiem ze Aqua parki zamykają sie 15 i 20 ;) a z jakiego biura podróży jedziesz ? ;)
IP: 37.31.21.141
Martyna
Gość
a czemu nie miało by sensu ? myśmy wczoraj dokonali wpłaty i odliczamy dni :) my jedziemy z Marco. Mielismy 28.08 jechac do Grecji z Ok service ale niestety biuro z dnia na dzien padło i teraz na szybko czegoś szukalismy
IP: 31.61.136.64
Administrator
Oczywiście, że warto, tym bardziej początkiem miesiąca.

Dane pogodowe:
http://www.travelway.pl/pogoda/Bulgaria.html
IP: 83.30.243.183
Użytkownik
Moi znajomi byli w zeszłym roku w Bułgarii właśnie we wrześniu. Namawiają mnie żebym w tym roku się z nimi wybrała. Kupują sobie wycieczki last minute ( w tui albo w Alfastarze) i lecą za niewielką kasę. W zeszłym roku przyjechali bardzo opaleni i zadowoleni z pogody. Słońca nie brakowało, ludzi było już troszkę mniej niż w sezonie. Myślę, że wrzesień może być dobrym miesiącem na wakacje.
IP: 31.11.205.209
Użytkownik
Dobra :D wolałam nie rzyzykowac z tym wrzesniem dlatego jae tam już w ten piatek ;)
IP: 46.204.142.122
Użytkownik
Pogoda we wrześniu zawsze dopisuje,szczególnie w krajach nad morzem Czarnym. Myślę,że to w zasadzie bardzo dobra opcja pod względem wyjazdu i spędzenia tam urlopu. Daj koniecznie znać jak było:)
IP: 79.185.55.244
Tina
Gość
To dobrze, że będzie tam pogoda w wrześniu bo i ja się tam wybieram. Wylatujemy z Katowic 09.09 i lecimy z Alfa Starem, jeszcze nigdy z nimi nie byłam, ale liczę na spokojny urlop. Mam tez nadzieję, że w tym okresie będzie tam spokojniej i będzie się dało wypocząć na plaży bez przepychanek.
IP: 84.10.67.135

Strona: 1

Forum turystyczne » pogoda w bułgarii we wrzesniu

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij