» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Szukam programu do zarządzania rezerwacjami

Szukam programu do zarządzania rezerwacjami

Strona: 1

Autor Treść
troopek
Gość
Hej,

mam pytanie. Czy ktoś z Was prowadzi mały pensjonat ? Szukam jakiegoś programu do zarządzania swoimi rezerwacjami. Często nie ma mnie w domu,a do tej pory piszę w zeszycie. Fajnie jakby to dało się w telefonie zainstalować. W końcu mój smartfon służyłby do czegoś więcej niż odbieranie poczty ;).

TAK wiem o istnieniu google, ale szukam czegoś sprawdzonego a nie wyników wyszukiwania.

Z góry dzięki za pomoc.
IP: 176.109.165.162
Irena
Gość
Mam tableta takiego małego i mi zainstalował znajomy. W Poznaniu mu ktoś polecił bedbooking. Także korzystam i z komputera i z tabletu. Tablet wezmę do mojej torby także fajnie jak ktoś mi zadzwoni, jak jestem poza hostelem. Także jak Pana/ Pani nie ma często w domu to jak najbardziej. Ale trzeba sprawdzić czy na telefonie też działa.
troopek
Gość
No ja tableta nie mam, ale mam telefon (syn kolegi mów, że to taki mniejszy i dzwoniący tablet ... ). zainstalowałem tego bedbooking i jest okey. Ilość funkcji nie powala, ale ja mam mały domek a nie hotel na 50 pokoi, więc jest ok. W sam raz, jeśli ktoś nie siedzi w jednym miejscu. Dzięki za podpowiedź.

Strona: 1

Forum turystyczne » Szukam programu do zarządzania rezerwacjami

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij