Hej,
mam pytanie. Czy ktoś z Was prowadzi mały pensjonat ? Szukam jakiegoś programu do zarządzania swoimi rezerwacjami. Często nie ma mnie w domu,a do tej pory piszę w zeszycie. Fajnie jakby to dało się w telefonie zainstalować. W końcu mój smartfon służyłby do czegoś więcej niż odbieranie poczty .
TAK wiem o istnieniu google, ale szukam czegoś sprawdzonego a nie wyników wyszukiwania.
Z góry dzięki za pomoc.
Szukam programu do zarządzania rezerwacjami
Strona: 1
Autor | Treść |
---|---|
troopek
|
#1 06:25, 22.08.2013
|
Gość |
IP: 176.109.165.162
|
Irena
|
#2 12:42, 22.08.2013
|
Gość |
Mam tableta takiego małego i mi zainstalował znajomy. W Poznaniu mu ktoś polecił bedbooking. Także korzystam i z komputera i z tabletu. Tablet wezmę do mojej torby także fajnie jak ktoś mi zadzwoni, jak jestem poza hostelem. Także jak Pana/ Pani nie ma często w domu to jak najbardziej. Ale trzeba sprawdzić czy na telefonie też działa. IP: 176.109.165.162
|
troopek
|
#3 10:12, 23.08.2013
|
Gość |
No ja tableta nie mam, ale mam telefon (syn kolegi mów, że to taki mniejszy i dzwoniący tablet ... ). zainstalowałem tego bedbooking i jest okey. Ilość funkcji nie powala, ale ja mam mały domek a nie hotel na 50 pokoi, więc jest ok. W sam raz, jeśli ktoś nie siedzi w jednym miejscu. Dzięki za podpowiedź. IP: 176.109.165.162
|
Strona: 1
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie