» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Wakacje w listopadzie?

Wakacje w listopadzie?

Strona: 1

Autor Treść
Eliza
Gość
W tym roku nie dostałam urlopu ani w lipcu, ani w sierpniu, we wrześniu też nie dostanę, w grę wchodzi tylko druga połowa listopada. Zastanawiam się, co mam zrobić z tym fantem, bo jak na wyjazd gdzieś w Polskę, to słaba opcja - ni to zima, ni to lato, takie nie wiadomo co :) No więc zostaje zagranica. Może podpowiecie dokąd najlepiej jechać tak żeby pogoda jeszcze dopisywała i było też w miarę niedrogo?
IP: 89.72.112.27
bilbao
Gość
Listopad niedrogo i pogoda?? Jeśli ma to być "pobyt", Egipt zapewni Ci 100% pogody i najniższą cenę. Trochę drożej "kanarki" ale prawdopodobnie bezpieczniej. Jeśli planujesz "objazd" to dodatkowo może być Maroko, Izrael, Jordania( dwa ostatnie jeśli w Syrii się uspokoi)
Trochę dalej (i drożej) jest zdecydowanie więcej możliwości. Listopad a szczególnie druga połowa to dobry okres na Sri Lancę, Tajlandię itp
IP: 77.254.35.48
Andrzej Sagan
Gość
Ja poważnie zastanawiam się nad Egiptem nad hotelem Triton Empire Beach w Hurghadzie. Poleciałbym najprawdopodobniej pod koniec września, ewentualnie początek października, ale o pogodę chyba nie muszę się martwić?
IP: 46.205.110.62
Kowal K
Gość
ja ostatnio widziałam ciekawą ofertę jesiennych wczasów w Ośrodku Zalesie Mazury Active Spa. Też mam zaległy urlop i się nad tym zastanawiam :D
IP: 5.226.87.98
timon
Gość
Egipt to ja bym sobie odpuścił bo tam trochę dangerous jest:) Ja bym na Twoim miejscu wybrał się na jakąś hiszpańską wyspę, na pewno coś niedrogo się znajdzie. Ewentualnie bym przełożył urlop na styczeń i na jakieś narty bym poleciał. W Itace mają teraz zniżki nawet do 40% na zimowe szaleństwo w nowym sezonie.
IP: 79.186.227.28
Użytkownik
A czy mają gwarancję ceny jak się teraz kupi z obniżką? różnie to bywa w biurach podróży ale w sumie Itaka jest dość dobrym biurem.
IP: 89.70.23.234
Użytkownik
Kiedyś w listopadzie byłem w Hiszpanii w Maladze no i fajnie w miarę ciepło, fajna plaża :) tylko cenowo trochę z tego co pamiętam dużo zapłaciłem ale kurcze to było już jakiś czas temu i nie chciałbym skłamać.
IP: 83.4.103.243
Administrator
Hiszpania to dobry kierunek i rzeczywiście jak na Europę jest tanio:
http://www.travelway.pl/wakacje/Hiszpania,1-116,1.html
IP: 83.7.105.26
Użytkownik
Przydałby się wakacje teraz... Chyba działa już na mnie przesilenie.
IP: 31.174.73.165
denika
Gość
Byłam w Egipcie w listopadzie i druga połowa to już nie jest miły klimat, strasznie wieje i pomimo świecącego słońca dość zimno.
Może lepszym pomysłem są jakieś tematyczne wakacje w dobrym, polskim, hotelu ze spa?
Można np. zwiedzić no nie wiem.. Szlak Piastowski w całości, który jest bardzo ciekawy a do tego odpocząć w jakimś spa, w ok. Gniezna na pewno coś fajnego się znajdzie.
IP: 62.87.147.67
Dorotaa
Gość
Ja proponuję Włochy, jeśli budżet nie jest za skromny. Ewentualnie Hiszpanie. Jest co zwiedzać, turystów mniej pogoda nawet do 20stopni. W Hiszpanii nawet wiecej. Rzym przepiękny, nie tak zatłoczony. Warto zwiedzić Włochy lub Hiszpanię:)
IP: 37.31.69.204
Użytkownik
Do Egiptu są nie drogie wycieczki. Proponuję Dahab. Piękny kurort, w listopadzie mniej turystów, a słońce i tak mocno grzeje. Widziałam kilka naprawdę nie drogich wycieczek, wcale nie trzeba wydawać majątku żeby fajnie spędzić urlop.
IP: 109.241.98.174
Użytkownik
Wakacje w listopadzie także mogą być bardzo fajnym doświadczeniem,należy tylko wybrać odpowiednie miejsce tak aby było jeszcze w miarę ciepło,to podstawowa kwestia.
IP: 79.185.54.254
Użytkownik
Tak naprawdę, każdy miesiąc jest dobry na podróże - wszystko zależy od tego, na jakie państwo się zdecydujemy. Egipt o każdej porze roku zapewnia nam słoneczny wypoczynek, więc również w listopadzie się sprawdzi.
IP: 46.186.92.32
Gohula
Gość
Miejsce jak miejsce, ale też ubezpieczenie turystyczne. Ja zawsze biorę i dziwię się trochę jak ludzie nie biorą bo to często parę groszy. Firm i ofert jest sporo nie mówię już o jakimś konkretnym są nawet porównywarki internetowe chociażby inseco więc nie wiem czemu ludzie o tym nie myślą. Ja zawsze przypominam, bo skutki mogą być opłakane
IP: 178.180.77.179
Magnolia
Gość
To fakt, ja też się zastanawiam czemu ludziom szkoda paru groszy i się zastanawiam czy to wynika z przesadniej oszczędności czy faktycznie niewiedzy, że to jest naprawdę niedrogie. W inseco jest też fajne ze mają kalkulator i można sobie naprawdę dopasować. Szkoda, że ludzie tego nie robią
IP: 188.146.16.74

Strona: 1

Forum turystyczne » Wakacje w listopadzie?

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij