» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Sylwester w tropikach?

Sylwester w tropikach?

Strona: 1

Autor Treść
Użytkownik
Był ktoś z Was na imprezie sylwestrowej za granicą w jakimś ciepłym kraju? Jak się odbywa taka impreza np w Egipcie? Albo w Tunezji? Patrzyłam, wyjazdy nie są drogie, a może być to ciekawa alternatywa...
IP: 37.8.240.224
sissi
Gość
no ja kiedyś byłam w Egipcie na sylwestra i Nowy Rok, pamiętam, że wyjazd, a było to all inclusive, nie był jakiś masakrycznie drogi. W każdym razie polecieliśmy do Dahab, ja wtedy pierwszy raz w życiu najpierw odważyłam się na snorkelling, a potem na nurkowanie :) Nowy Rok zaczął się więc odważnych wyzwań. Co do imprezy sylwestrowej, to mieliśmy super zabawę w hotelu, bawiliśmy się do upadłego, z Polakami, Rosjanami, Egipcjanami... A więc jeśli tak czy siak planujesz wyskoczyć gdzieś zimą, to przełom roku jest dobrym pomysłem.
IP: 89.72.112.27
iza
Gość
Uważam,że Teneryfa to idealne miejsce na sylwestra.21 stopni o 24:00 i zabawa do rana na plaży przy gorących rytmach muzyki. Do dzis uważam,że był to najlepszy sylwester dla całej rodziny. Polecieliśmy za grosze i do tego zakwaterowanie w ekskluzymnych apartamentach,na ferie 2014 wracamy. Pomogli nam to zorganizować tenerife explorer i moge wszystkim ich polecic
IP: 37.30.204.51
magdula
Gość
Pomijając radę co do spędzania sylwestra ja jedynie moge ze swojej strony doradzic aby nie zapomniec sie dodatkowo ubezpieczyc. Ofert jest wiele, drogie nie oznacza lepsze wiec mozna dostac tanią dobra oferte. Porownac mozna w necie np na inseco i wybrac. ofert na prawde mnostwo a nie ma co ryzykowac. pozdrawiam
IP: 178.182.202.242
Użytkownik
Kurczę Sylwester w tropikach to ciekawa opcja. Chociaż ja bym tam na Sylwestra pojechała osobiście do Brazylii. Jakoś wydaje mi się, że tam będzie tak najbardziej "sylwestrowo". Zresztą ich karnawał i pochody są znane i głośne, więc chciałabym je zobaczyć.
IP: 5.60.157.222

Strona: 1

Forum turystyczne » Sylwester w tropikach?

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij