Sylwester w tropikach?
Strona: 1
Autor | Treść |
---|---|
#1 21:25, 25.11.2013
|
|
Użytkownik
|
Był ktoś z Was na imprezie sylwestrowej za granicą w jakimś ciepłym kraju? Jak się odbywa taka impreza np w Egipcie? Albo w Tunezji? Patrzyłam, wyjazdy nie są drogie, a może być to ciekawa alternatywa... IP: 37.8.240.224
|
sissi
|
#2 19:28, 26.11.2013
|
Gość |
no ja kiedyś byłam w Egipcie na sylwestra i Nowy Rok, pamiętam, że wyjazd, a było to all inclusive, nie był jakiś masakrycznie drogi. W każdym razie polecieliśmy do Dahab, ja wtedy pierwszy raz w życiu najpierw odważyłam się na snorkelling, a potem na nurkowanie Nowy Rok zaczął się więc odważnych wyzwań. Co do imprezy sylwestrowej, to mieliśmy super zabawę w hotelu, bawiliśmy się do upadłego, z Polakami, Rosjanami, Egipcjanami... A więc jeśli tak czy siak planujesz wyskoczyć gdzieś zimą, to przełom roku jest dobrym pomysłem. IP: 89.72.112.27
|
iza
|
#3 11:56, 02.12.2013
|
Gość |
Uważam,że Teneryfa to idealne miejsce na sylwestra.21 stopni o 24:00 i zabawa do rana na plaży przy gorących rytmach muzyki. Do dzis uważam,że był to najlepszy sylwester dla całej rodziny. Polecieliśmy za grosze i do tego zakwaterowanie w ekskluzymnych apartamentach,na ferie 2014 wracamy. Pomogli nam to zorganizować tenerife explorer i moge wszystkim ich polecic IP: 37.30.204.51
|
magdula
|
#4 21:35, 11.12.2013
|
Gość |
Pomijając radę co do spędzania sylwestra ja jedynie moge ze swojej strony doradzic aby nie zapomniec sie dodatkowo ubezpieczyc. Ofert jest wiele, drogie nie oznacza lepsze wiec mozna dostac tanią dobra oferte. Porownac mozna w necie np na inseco i wybrac. ofert na prawde mnostwo a nie ma co ryzykowac. pozdrawiam IP: 178.182.202.242
|
#5 11:10, 16.12.2013
|
|
Użytkownik
|
Kurczę Sylwester w tropikach to ciekawa opcja. Chociaż ja bym tam na Sylwestra pojechała osobiście do Brazylii. Jakoś wydaje mi się, że tam będzie tak najbardziej "sylwestrowo". Zresztą ich karnawał i pochody są znane i głośne, więc chciałabym je zobaczyć. IP: 5.60.157.222
|
Strona: 1
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie