ksamil
Strona: 1
Autor | Treść |
---|---|
anka
|
#1 17:01, 06.08.2015
|
Gość |
Właśnie wróciłam z Albanii z miejsowości Ksamil . Wyjazd oganizowało Millennium Travel. wyjazd pobyt super Nawet 30 godzinna podróż minęła spokojnie, super kierowcy i wygodny autokar. Pilotka p. Magda rewelacja. A Ksamil zaskoczył mnie cudownymi plażami , niskimi cenami i wspaniałym jedzeniem. Mieszkałam w pensjonacie Murati - gorąco polecam : czysto, pokoje sprzątanie co trzy dni ,wymieniane ręczniki , miła obsługa, pyszne i tanie jedzenie. Biuro rzetelne godne polecenia. IP: 89.66.129.247
|
saszka1
|
#2 13:15, 10.08.2015
|
Gość |
Popieram byliśmy 2 lata temu w Sarandzie i pojechaliśmy na plaże Ksamil (żut beretem) woda jak mało gdzie chyba na Zakynthos taka jest . I te krowy na ulicach-fajnie z tego też słyną nam to nie przeszkadzało napewno Albanie jeszcze odwiedzimy. Ale zaczynają się cenić !!! ceny wyższe jak 2l. temu IP: 31.134.58.100
|
#3 22:49, 10.08.2015
|
|
Użytkownik
|
Ksamil jest nadmorskim kurortem, bardzo popularnym zarówno wśród turystów albańskich, krajowych, jak i zagranicznych (w tym i polskich). Plaża ksamilska oraz całe albańskie Wybrzeże Jońskie zostały w 2013 roku uwzględnione przez prestiżowy magazyn "Guardian" na liście 20-stu najatrakcyjniejszych tanich miejsc do plażowania na świecie. Polecam: http://www.plan4fun.pl/przewodniki/albania/miejscowosci/ksamil/10774 IP: 83.11.149.14
|
Strona: 1
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie