« Ostatnio edytowane przez Travelway_Support, 16:55, 04.03.2021. »
Był ktoś w nepalu? opiszcie swoje doświadczenia..
Strona: 1
Autor | Treść |
---|---|
#1 12:42, 08.03.2017
|
|
Użytkownik
|
Witajcie! Byliście może już w Nepalu ? ja miała okazję i chcę się podzielić swoimi doświaczeniami, to była prawdziwa cudowna pełna emocji wyprawa a to wszystko za sprawą Exploring Nepal Treks & Adventures są wspaniali! Wspaniała organizacja wyprawy, profesjonalizm ... przewodnicy zawsze uśmiechnięci i chętni aby pomóc, doradzić...Oprowadzaja w miejsca, które pokazywały nam zupełnie inne oblicze świata..Piękne przeżycia, na zawsze pozostaną w mojej głowie! Warto Polecam z całego serca ! IP: 195.116.196.147
|
#2 09:28, 30.05.2019
|
|
Użytkownik
|
Polecam biuro podróży asian-trekking. I organizowany przez nich trekking bo dzięki temu będziesz mógł liczyć na niesamowite wrażenia podczas podróży. Wszystko jest zaplanowane od a do z oraz bezpieczne. Aczkolwiek musisz się liczyć z tym ,ze jest to jednak o wiele trudniejsze niz trekking w Europie oraz trzeba mieć niezłą kondycję. Zdecydowałem sie jednak i nie żałuję. Biuro podrózy organizuje nawet wejścia na Mount Everest! « Ostatnio edytowane przez Travelway_Support, 16:56, 04.03.2021. » IP: 91.224.215.21
|
Strona: 1
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie