Witam,
był ktoś z biurem Sun&Fun w Sharm el Sheikh w Egipcie w hotelu Millennium Oyoun - z tego co wiem jest to nowy hptel i jako sam hotel ma swietne recenzje, tylko że jakoś przerażają mnie recenzje biura. Jeżeli ktoś ma jakieś doświadczenie lub może się podzielić swoimi odczuciami i wrażeniami to będę bardzo wdzięczna.
Hotel Millennium Oyoun Sharm el Sheikh z biurem Sun&Fun
Dodaj opinię
Opinie o hotelu Millenium
Strona: 1
Autor | Treść |
---|---|
#1 22:38, 11.03.2008
|
|
Użytkownik
|
IP: 213.158.196.67
|
Grzenio
|
#2 00:54, 19.03.2008
|
Gość
![]() |
przyjechalem dzisiaj rano z tego hotelu. Hotel jak i obsluga ok. brak podgrzewanej wody w basenie, w recepcji graja nie fer i nie wiedzac czemu od niektorych osob wolaja dodatkowej oplaty za pokoj z widokiem na ogrod i zarazem na morze 5$ za dobe (w sumie 35$). Jedzenie bardzo dobre nie ma sie do czego przyczepic chyba ze ktos jest wybredny, ja bylem z zona i 2 letnia corka. jestem Bardzo Zadowolony. Slaba rezydentka SUN FUN IP: 84.10.237.200
|
h.m
|
#3 11:54, 27.03.2008
|
Gość
![]() |
przyjechalismy 25.03 z hotelu milleniu hotel nowy ładnie polozony, ale fatalna obsluga i bardzo cienkie all inclusive!!!!!!!!! PRZECIEZ TO HOTEL ***** nawet za frytki przy basenie trzeba placic po przyjezdzie o m5 nad ranem czekalismy 1'5 godz na bagaz i dodatkowe lozko dla dziecka rezydentka( ludmila suchecka ) kompletna porazka narazila nas na duze nieprzyjemnosci i dodatkowe koszty!!!!!!! stanowczo nie polecam!!!!!!! IP: 85.221.161.14
|
beasia
|
#4 18:43, 09.12.2008
|
Gość
![]() |
ja byłam w listopadzie br. hotel jesli chodzi o pokoje ładny ale plaża bez molo i rafy trzeba iść daleko do natsepnego hotelu obsługa masakryczna all inclusive do niczego alkohole w plastikach jak naparstki obsługa stroi miny ponadto dużo rosjanów chamstwo do potęgo kolejka przed obiadem jak tasiemiec pchaja się w życiu czegos takiego nie widziałam jak na początku nie zaopatrzyłam sie w owoce to potem pomarzyć brak kubków a nawet miejsc siedziących porażka totalna lodówka w pokoju ale pusta nad basenem przekąski to jakieś ciasteczko i kawa a owoce frytki pizza płatne naprawde nie polecam na bagaż tez czekaliśmy godzinę poprzednio byłam w amphora holiday i tam jest rewelacja piwko zimne w kuflach szklanych drinki tak samo na plazy pizza przepiekna rafa przy hotelu mozna nurkować IP: 145.237.64.5
|
kajsiula
|
#5 22:41, 28.03.2009
|
Gość
![]() |
Ja byłam wraz z przyjaciółmi w lutym i jak dla nas hotel super ![]() ![]() ![]() IP: 83.14.81.234
|
monia
|
#6 13:52, 30.05.2009
|
Gość
![]() |
Hotelik bardzo ładny!obsługa bardzo fajna i sympatyczna. pomocni we wszystkim ![]() IP: 79.187.162.26
|
Annika
|
#7 11:15, 12.07.2009
|
Gość
![]() |
![]() ![]() Dużą wadą tego hotelu jest praktycznie brak dostępu do morza, pomost nieczynny (stan na maj 2009), przy brzegu muł, martwa rafa, i woda w porywach mająca 20-30 ![]() Obsługa OK, nikt po bakszysz ręki nie wyciągał, woda mineralna- 1butelka na pokój na dwa tygodnie, pościel zmieniana raz na 2 tygodnie. Rezydentka ![]() Co do narodowości przważają Włosi i Polacy, mniej Rosjan (wszyscy noszą jednakowe bransoletki). warto wziąśc środek przeciw owadom, wieczorami dużo komarów. W pokoju jest sejf, lodówka, telewizor- TVPolonia. IP: 83.4.218.139
|
Strona: 1
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie