Weekend z dzieckiem
Strona: 1
Autor | Treść |
---|---|
#1 12:38, 05.11.2024
|
|
Użytkownik
|
Cześć! Planuję weekend z moim pięcioletnim synem i zastanawiam się, jakie zimowe aktywności warto wybrać. Zależy mi, żeby było to coś więcej niż siedzenie w domu, ale też nie chcę, żeby to było zbyt męczące dla malucha. Macie jakieś sprawdzone pomysły? IP: 185.97.16.173
|
#2 13:25, 05.11.2024
|
|
Użytkownik
|
Hej! W zimie polecam mini-góry saneczkowe w parkach miejskich – często są dobrze zabezpieczone i dostosowane do najmłodszych. Moje dzieciaki bawią się tam świetnie, a i ja czasem zjeżdżam z nimi dla frajdy. Gdy pogoda nie pozwala na sanki, szukamy zajęć plastycznych w miejscowym centrum kultury. Byliśmy ostatnio na warsztatach z lepienia ozdób z gliny i syn był zachwycony. Można potem zabrać takie prace do domu i pomalować je razem. https://esopot.pl/pl/676_artykuly-sponsorowane/28346_weekend-z-dzieckiem-pomysly-na-czas-pelen-radosci-.html Można też zastanowić się nad wypadem do sali zabaw, dziecko też powinno się tam dobrze bawić IP: 185.97.16.173
|
Strona: 1
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie