» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Atopowe zapalenie skóry leczenie

Atopowe zapalenie skóry leczenie

Strona: 1

Autor Treść
Użytkownik
Mam 34 lata i niedawno zdiagnozowano u mnie atopowe zapalenie skóry. Zawsze myślałem, że to choroba dziecięca, a tu taka niespodzianka. Czy ktoś z Was też zmaga się z AZS w dorosłym życiu? Jakie macie objawy i co Wam pomaga w codziennym funkcjonowaniu?
IP: 185.97.16.173
Użytkownik
Mam 29 lat i również borykam się z AZS od kilku lat. U mnie objawia się to głównie suchą, swędzącą skórą na dłoniach i zgięciach łokci. Najważniejsze to regularne nawilżanie skóry – używam emolientów kilka razy dziennie. Unikam też długich, gorących kąpieli i staram się nosić ubrania z naturalnych materiałów. Warto zwrócić uwagę na dietę i unikać stresu, bo to często nasila objawy. Jeśli szukasz więcej informacji, możesz zajrzeć tutaj: https://verdelove.pl/kategoria-produktu/problemy-skorne/atopowe-zapalenie-skory/.
IP: 185.97.16.173

Strona: 1

Forum turystyczne » Atopowe zapalenie skóry leczenie

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij