Montaz klimatyzacji
Strona: 1
Autor | Treść |
---|---|
#1 09:06, 05.06.2025
|
|
Użytkownik
|
Mam pytanie do osób, które już montowały klimatyzację – ile trwa sam montaż? Chodzi mi o mieszkanie w bloku, dwa pokoje, jeden split. IP: 84.247.50.238
|
#2 09:46, 05.06.2025
|
|
Użytkownik
|
W typowym mieszkaniu montaż jednej jednostki split to kwestia kilku godzin – najczęściej ekipa ogarnia wszystko w jeden dzień. Oczywiście zależy też od dostępności miejsca i czy trzeba kuć ściany. Na stronie https://klimatyzacja-rzeszow.pl możesz zapytać Klima Podkarpacie – mają sporo realizacji w blokach, więc powiedzą dokładnie, czego się spodziewać. Jak mieszkanie jest gotowe i wiadomo, gdzie ma wisieć sprzęt, to naprawdę szybko to idzie. IP: 84.247.50.238
|
#3 16:44, 29.06.2025
|
|
Użytkownik
|
Po ostatnich ulewach zaczęłam się poważnie interesować sprzętem do wypompowywania wody – wiadomo, lepiej mieć coś na podorędziu niż działać w panice. Wpadła mi w oko motopompa pływająca, bo wygląda na sprzęt idealny do szybkiego działania, nawet w trudnym terenie. Cenię sobie mobilność i prostotę obsługi, a tu chyba mam jedno i drugie. Czy ktoś z Was miał okazję pracować z takim urządzeniem? Szukam opinii, zanim zrobię kolejny krok. IP: 77.242.233.16
|
Strona: 1
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie