» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Polska » Jak długo wytrzymuje bateria w waszych smartwatchach codziennych?

Jak długo wytrzymuje bateria w waszych smartwatchach codziennych?

Strona: 1

Autor Treść
Użytkownik
Zacząłem się ostatnio zastanawiać, jak długo wam trzyma bateria w smartwatchach. Mój po dwóch dniach już woła o ładowarkę, a wcześniej wytrzymywał prawie tydzień. Zauważyłem to dopiero po kilku intensywnych treningach, więc może coś się w nim rozjechało. Jestem ciekaw, czy to normalne, czy tylko mój model tak szybko pada.
IP: 176.227.245.86
Użytkownik
U mnie podobna sytuacja zaczęła się po tym, jak zacząłem używać GPS-u codziennie. Na początku bateria trzymała spokojnie cztery, pięć dni, a potem nagle skróciło się to do dwóch. Dopiero jak wyłączyłem stały monitoring stresu i podświetlenie przy każdym ruchu nadgarstka, wszystko wróciło do normy. Przy okazji szukania informacji o żywotności baterii trafiłem kiedyś na opis audemars piguet royal oak 50th anniversary 41mm, gdzie było fajnie wyjaśnione, jak różne funkcje potrafią zużywać energię nawet w klasycznych modelach. Z doświadczenia mogę powiedzieć, że najczęściej winne są ustawienia, a nie sama bateria. Warto przejrzeć, co działa w tle, bo czasem drobna zmiana potrafi wydłużyć działanie o kilka dni.
IP: 176.227.245.86

Strona: 1

Forum turystyczne » Polska » Jak długo wytrzymuje bateria w waszych smartwatchach codziennych?

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij