Grecja - Paralia
Paralia wczasy Opinie o hotelach w Parali
Autor | Treść |
---|---|
#301 11:45, 24.10.2011
|
|
Użytkownik
|
Witam tez bylem w parali i podzielam zdanie KROKUSA gdyby nie wycieczki fakultatywne i widoki na nich to waliczyl bym wyjazd do nieudanych pozwiedzalem te ich niby dyskoteki i tez uwazam ze wiekszej ch.... nie widzialem dawno a na nich 10 osob sie bawilo w porywach poracha nie ma tam zycia nocnego wogole. W przyszlym roku sloneczny brzeg poraz kolejny jak chcecie zycie nocne to jedzcie je tam zobaczyc i poimprezowac. Ja bylem w apartamentach mialem git ale o hotelu ATLANTIS slyszalem od osob z turnusu i zeczywiscie mowili ze kapa a na jedzenie we wszystkich hotelach narzekali ja mialem bez bo wyczylalem na forach ze nie kalkuluje sie brac z wyzywieniem bo jest po prostu w hotelach do d.... i rzeczywiscie nie zaluje jak tych ludzi posluchalem a na miescie idzie zjesc tanio tylko trzeba poszukac ja znalazlem pod koniec pobytu tanie dobre i najlepsze ze w centrum i to przez przypadek tam wszedlem. A pisza tu o jakims PERYKLESIE ze niby maja tanio nie znalazlem tego nawet grekow pytalem i nic ale jak ktos chce to zawsze sobie poradzi. Jest faktycznieie lidl i idzie cos po taniemu kupic. Woda w morzu ok nie ma co narzekac baltyk sie kryje idzie zlapac kraby ruznego rodzaju ryby plywaja wiec jest czysta jak chce ktos krysztalowa to polecam wycieczke na skiatos warto bo warto ja sam nie bylem przekonany jak czytalem ze komus sie podobalo ale bylem mile zaskoczony zonie i dzieciakowi tez sie podobalo. Meteory git ale jak dla mnie malo czasu wolnego wszystko szybko szybko jeszcze jak sie przewodniczka spytala ile chcem miec czasu wolnego w jednym z klasztorow to ludzie najlepiej by go chyba wogole nie chciel ale niektorych jak za roczke nie beda oprowadzac to sami nic nie pojda zobaczyc. Ogolnie wyjazd udany i nie zaluje jedynie tych imprez ale palaria juz nigdy jak grecja to moze tym razem jakies wyspy skusilem sie na nia wlasnie przez opisy ze jakie to niby fajne imprezy i chcialem pozwiedzac kontynent, zwiedzanie bylo ale imprez zero . A to o grekach to chyba prawda bo ja tez takie wrazenie odnioslem ze sa lebrami i jeszcze niektory strasznie nie mili ale to takie jakies wyjatki jak i u nas sie zdazaja ludzie wiecznie nie zadowoleni z zycia. A na marginesie to nie wiem KROKUS czy nie bylismy na tym samym turnusie bo juz slyszalem tekst o tuptaniu przy stolikach i jeszcze pare innych ktorych uzylas. CZYLI GRECJA TAK PARALIA NIE dla mnie to byla taka Polska Leba, ale w Lebie to sie przynajmniej ludzie bawia. Pozdrawiam wszystkich i nie jedzcie tam na imprezy, za to polecam rodzinom ktore chca wypoczac. IP: 80.48.233.129
|
PKK
|
#302 07:55, 27.01.2012
|
Gość |
Witam, Wykupiłem w OKServices wyjazd w lipcu do Parali (Hotel RAINBOW RESORT *** BB). Czy ktoś mógłby napisać coś o tym biurze, są w miarę wiarygodni?? To samo o hotelu, ktoś był może? IP: 91.220.54.13
|
fainless
|
#303 18:10, 02.07.2012
|
Gość |
Witam, hotel Rainbow jest ok, ale najlepsze i tajtansze wycieczki fakultatywne sa z biura Olimpios Travel, ktore znajduje sie w Paralii IP: 94.68.195.72
|
Reni
|
#304 19:13, 15.06.2014
|
Gość |
Ja też jade z męzem do Parali z Rego Bis Katowice 21.06 i mam nadzieje że nam nic nie zmienia,dodam że w ubiegłym roku byłam z tym biurem w Czarnogórze i było spoko IP: 212.87.247.196
|
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie