sun&fun jesst super!!!!
Strona: 1
Autor | Treść |
---|---|
damiano
|
#1 19:28, 22.05.2008
|
Gość |
nie sluchajcie glupot!!!dzis wrocilem z zona i 4letnim synem z Egiptu,nie mamy sie do czego przyczepic!!!!nastepne wakacje tylko z sun&fun.to biuro jest super!!!!przed wyjazdem czytalem tez te glupoty i bylem przerazony,ale teraz mam swoje zdanie jak i wielu znajomych ktorych poznalem w Hurghadzie.nie bojcie sie to biuro jest naprawde OK!! IP: 195.205.186.48
|
Grześ
|
#2 21:24, 03.06.2008
|
Gość |
Widzisz kolego, takich jak Ty niema co szukać w Internecie. Prawdą niestety jest to, że jeden niezadowolony klient zrobi anty reklamę i wielką kampanię przeciwko firmie w której został oszukany lub mu sie wydaje że został oszukany. Zadowolony klient co najwyżej powie kilu swoim znajomym, że było OK i to wszystko. Ja też byłem w Egipcie z Sun&Fun. Było kilka zgrzytów, ale suma summarum jestem zadowolony z obsługi. Inna bajka to to, co zobaczyłem na miejscu. Jak żyją tubylcy, jak traktują turystów. Ale to nie jest przecież winą biura. Na przykładzie grupy z którą tam byłem, z przykrością muszę powiedzieć, że ludzie sami prowokują problemy które ich spotykają. Nie przestrzegają panujących obyczajów, nie znają języków - nawet kilku podstawowych zwrotów po angielsku, niemiecku, rosyjsku!, czy francusku. W skali 1-10 firmę oceniłbym na 7,5. Te -2,5 za kłótnię którą sprowokowały niepotrafiące się dogadać rezydentki i pomyłki w gratisach. IP: 83.4.30.188
|
Beata
|
#3 07:21, 28.12.2008
|
Gość |
pierdu,pierdu,bujać to nie nas.czemu tylko na to biuro jest nagonka.damiano,to nie głupoty ludzie są notorycznie oszukiwani przez biuro sun&fan. IP: 83.29.143.196
|
availableredsea
|
#4 22:23, 09.06.2009
|
Gość |
nagonka jest na kazde biuro, wystarczy poczytaj, zgadzam sie z grzesiem! IP: 41.153.231.21
|
Strona: 1
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie