BUŁGAGIA HOTEL ATLANTIC RAWDA
Strona: 1
Autor | Treść |
---|---|
lukasbogusiak
|
#1 18:49, 28.05.2008
|
Gość |
Witam wszystkich jadę z rodzinką 21062008 do hotelu atlantic może ktoś byl w tym hotelu .Pozdrawiam IP: 83.31.53.214
|
Juska
|
#2 01:01, 01.07.2008
|
Gość |
Witam jak już wróciliście to napiście jak było w tym hotelu atantic ja jade 17.07.08 mam nadzieje hotel ok IP: 83.8.140.148
|
lukas
|
#3 15:14, 17.07.2008
|
Gość |
również tam sie wybieram do Atlantica godny polecenia?? IP: 62.87.161.132
|
miika
|
#4 14:28, 24.05.2009
|
Gość |
Bardzo Polecam ten hotel- sama mialam wątpliowści, ale to jeden z lepszych w jakich byłam. Mały, rodzinny ale bardzo przyjemny, a przede wszystkim zapewniający prywatność - nie tak jak inne z basenami prawie na ulicy. . Pokoje parterowe rozmieszczone dookoła basenu, otoczone okoliczną roślinnością i drzewkami owocowymi. Pokoje czyste, w łazienkach natryski, no i klimatyzacja. Rawda może wydać się mało ciekwa, dlatego ja jezdziałm autobusem( przystanek 2minod hotelu) do nessebaru na plaże a do sunny beach na imprezy (bilet ok2 zł). Jedyny minus to jedzenie- zabrać wegete przyprawiane w typowy sposób więc dla mnie niezjadliwe, ale w okolicy można naprawdę tanio zjeść więc nei ma problemu. IP: 79.186.107.201
|
gosc
|
#5 22:31, 01.07.2011
|
Gość |
czy jest tam automat na pranie czy trzeba zabrac duzo ubran IP: 83.10.76.128
|
Ania
|
#6 06:51, 31.07.2012
|
Gość |
Witam. Właśnie wróciłam z Bułgarii z Hotelu Atlantic w Ravdzie. Jestem bardzo zadowolona z pobytu w tym ośrodku. Pokoje wyposażone w TV, lodówkę, klimatyzację (płatna dodatkowo ale uważam, że wcale nie jest potrzebna). Pokoje i łazienki są codziennie sprzątane, a co 5 dni wymieniana jest pościel i ręczniki. Na terenie ośrodka znajduje się duży basen, bar, bilard. Jest dużo zieleni i możliwość schowania się w cieniu drzew co jest przewagą nad innymi ośrodkami. Obsługa bardzo miła i przyjazna turystom a co najważniejsze można się bez problemu porozumieć. Szefostwo bardzo uprzejme i gościnne. Jedzenie w ilościach zadowalających i dość dobre tylko trochę mało urozmaicone. Da się jednak przezyć na tym wyżywieniu Z ośrodka blisko jest na plażę, do centrum o do sklepu. Na zakończenie, o ile zbierze się cała grupa organizowany jest wieczór bułgarsko -polski. Jedynym minusem jest to, że w pokojach nie ma szklaneczek czy talerzyków ale zawsze można poprosić i chętnie pożyczą. Naprawdę bardzo polecam ten ośrodek - bo hotelem tego raczej nazwać nie można. IP: 188.122.5.86
|
XXX
|
#7 20:38, 30.07.2014
|
Gość |
HOTEL "ATLANTIC" W RAWDZIE OCEEENIAM NA BARDZO DOBRY. Dzisiaj wrocilam po 10 dniach w tym hotelu. Codziennie bylo sprzatane, po 5 dniach zmieniana byla posciel i byly wymieniane reczniki. Jedzenie serwowane przez szefowa bylo bardzo smaczne, dobrze przyprawione i syte. Jest to rodzinny hotel, przemila atmosfera, wszyscy zyczliwi i uprzejmi. Barman robi bardzo dobre drinki w dobrej cenie - Polecam ;-) W pokojach jest mozliowosc wlaczenia klimatyzacji, ale nikt z niej nie korzystal, poniewaz pokoje polozone sa w cieniu. Na okolo przy domkach jest pelno owocowych drzewek, wlasnie dzieki ktorym jest cien i jest chlodno. basen jest co 3 dni czyszczony, a codziennie wieczorem chlorowany. RAWDA TO UROCZE turystyczne miasteczko. Blisko do plazy i do centrum. Niedaleko jest Lidl. Ceny w przeliczeniu takie jak w Polsce. Polecam tez zwiedzic Nesebar - stare miasto, niedaleko Rawdy. Goraco polecam Hotel Atlantic !!! Imperial sie chowa przy Atlanticu ;-) IP: 109.243.241.240
|
Strona: 1
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie