Autor |
Treść |
|
|
Użytkownik
|
zula napisał Stanik, Ty to jesteś tajemniczy, naprawdę! teraz to ja już nic nie wiem.
spoko bedziesz zadowolona,ja tylko tak głosno myslałem bo Anna widziała w Ravdzie tylko syf z czym ja niemoge sie zgodzic,wszedzie gdzie duzo ludzi jak nie zdazy sie posprzatac na czas to brudno a Bułgarzy no coz my na wczasach a oni bidulki musza po nas sprzatac  IP: 89.174.33.1
|
Sylwia
|
|
Gość
|
Byłam w Rawdzie w zeszłym roku, w tym też się wybieram (dokładnie to 20.07)  z tego co pamietam, gdy nieraz udało się wstać ok. godz 7 widziałam z balkonu jak grupa kobiet chodziła w takich odblaskowych kamizelkach i sprzatała ulice... Więc ja tam tego tzw>"syfu" nie widziałam  IP: 79.186.83.219
|
|
|
Użytkownik
|
Właśnie..... Ci co będą 10 lipca w Ravdzie, zapraszam na polskie ognisko.  Trzeba podtrzymywać tradycje.  Zbiórka o 21.00 na plaży gdzie leżą duże głazy. IP: 87.207.181.201
|
|
|
Użytkownik
|
dranas mam pytanko czy jest jakies bezposrednie połaczenie z Hurghady ????  i po diabła mi był ten Egipt jak mogło byc tak pieknie w Ravdzie  IP: 89.174.33.1
|
Sylwia
|
|
Gość
|
dranas napisał Właśnie..... Ci co będą 10 lipca w Ravdzie, zapraszam na polskie ognisko.  Trzeba podtrzymywać tradycje.  Zbiórka o 21.00 na plaży gdzie leżą duże głazy.
A do kiedy będziecie w ravdzie? My dopiero 20. 07  IP: 79.186.102.239
|
viola
|
|
Gość
|
Właśnie mi się przypomniał fragment kabaretu: " będzie pan zadowolooooooonyyyyyyyyyy ....." , ja raczej nie będę patrzeć w stronę śmieci bo jadę tam w innym celu, to odnośnie słów Stanika; a może ktoś przewiduje jakieś atrakcje po 20 czerwca do 2 lipca? Na ognisko 10 lipca się już nie załapię, a zapowiada się dobrze  IP: 83.30.103.169
|
Dorka
|
|
Gość
|
ja również wybieram się z rodzinką 20 czerwca do Pensjonatu Ivan!!.......coś się wymyśli na pewno.....  IP: 78.8.78.171
|
Olussia
|
|
Gość
|
Kochani jadę do hotelu Copacabana w sierpniu,po raz pierwszy odwiedzę Bułgarię,zachodzę w głowę ile mam zabrać kasy na 2 osoby.Help  IP: 83.28.176.140
|
|
|
Użytkownik
|
w zeszłym roku na I ogólnym polskim ognisku było prawie 20 osób z różnych hoteli.  Zabawa była niezła. Dużo postów było typu "Rawda to dziura, niema się gdzie zabawiać...", a przecież wszystko zależy od inwencji. Można przecież organizować sobie nie tylko ogniska, ale też innego typu imprezy. Znam Bar w Rawdzie, gdzie po zamknieciu mozna zrobic sobie polską impreze z tancami. Wystarczy tylko pogadac z Szefem Baru, mozna zrobic impreze na plaży i wiele innych.... Wszystko zależy od nas... Czy bedziemy siedziec na d.... i biadolić, ze nic sie nie dzieje, czy spedzimy ten czas ciekawie... Olussia- bezpiecznie jest mieć około 600 euro, chyba, ze planujesz wycieczki i większe zakupy ciuchów (a w Nesebarze jest co kupować !!!! ) IP: 87.207.181.201
|
|
|
Użytkownik
|
Cytuj dranas mam pytanko czy jest jakies bezposrednie połaczenie z Hurghady ????  i po diabła mi był ten Egipt jak mogło byc tak pieknie w Ravdzie  :mrgreen:
gadałem z gościem w Bułgarii i wypożyczy tanio płetwy i ponton a tak swoją drogą, to jak się dostać tanio do Egiptu ?  IP: 87.207.181.201
|
Renata
|
|
Gość
|
25.08.09 r. wybieramy się do Pensjonatu IWAN. Czy ktoś może coś napisać o tym Pensjonacie?? Jakiej pogody można się spodziewać w tym czasie? IP: 77.223.200.81
|
ala
|
|
Gość
|
czy ktos wie cokolwiek o hotelu bijou?? w RAwdzie?? jedziemy 5 sierpnia  IP: 150.254.65.247
|
monika
|
|
Gość
|
wybiera się ktoś 5 sierpnia do Słonecznego Brzegu???  IP: 217.8.188.162
|
|
|
Użytkownik
|
Renata napisał 25.08.09 r. wybieramy się do Pensjonatu IWAN. Czy ktoś może coś napisać o tym Pensjonacie?? Jakiej pogody można się spodziewać w tym czasie?
Wystarczy cofnąć 4 strony.....i znajdziesz opis: http://forum.travelway.pl/topic-66-44.htmlIP: 87.207.181.201
|
MISIA
|
|
Gość
|
MY JEDZIEMY DO NESSEBER 5 ŚIERPNIA IP: 83.29.246.3
|
monika
|
|
Gość
|
misia szkoda że nie do Słonecznego Brzegu ale to i tak nie tak daleko  ja jade z chłopakiem i szukamy jakiegoś towarzystwa na imprezy  :P IP: 217.8.188.162
|
MISIA
|
|
Gość
|
JA JADE TEZ Z CHŁOPAKIEM IP: 83.29.224.150
|
olussia
|
|
Gość
|
Renata napisał 25.08.09 r. wybieramy się do Pensjonatu IWAN. Czy ktoś może coś napisać o tym Pensjonacie?? Jakiej pogody można się spodziewać w tym czasie?
Renata pogoda musowo będzie piekna bo ja też 25 sierpnia jadę  IP: 83.30.186.25
|
monika
|
|
Gość
|
misia jak byście chcieli można się gdzieś tam spotkac  IP: 217.8.188.162
|
MISIA
|
|
Gość
|
dobra ile maicie lat ja21 a mój misiaczek 27 IP: 83.29.224.77
|
monika
|
|
Gość
|
my troszke młodsi 18 i 20  :P ale ogólnie myślimy ze w więcej osób to tak lepiej wyjść sobie gdzieś wieczorkiem   IP: 217.8.188.162
|
Renata
|
|
Gość
|
To oki. W zeszłym roku byliśmy w Grecji o pogodą bylismy załamani. IP: 77.223.200.81
|
basia
|
|
Gość
|
dlaczego byliście załamani pogodą w Grecji?my jedziemy w lipcu do grecji IP: 212.87.244.2
|
|
|
Użytkownik
|
dawno mnie nie było ale nie widze by ktos specjalnie tesknił dranas pytasz jak tanio do Egiptu, trudne pytanie to zalezy co dla kogo jest tanio ja rzuciłem palenie i odkładam co dzien 10 zeta daje rade  IP: 89.174.33.1
|
Renata
|
|
Gość
|
dlaczego byliście załamani pogodą w Grecji?my jedziemy w lipcu do grecji
My w lipcu nie byliśmy. Przez dwa tygodnie pobytu ładna pogoda była zaledwie przez trzy dni reszte pobytu deszczowo. Dobrze że jeżdziliśmy na wycieczki. IP: 77.223.200.81
|