» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

RAWDA Bułgaria

Wakacje w Rawdzie Opinie o hotelach w Rawdzie

Strona: « < ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... > »

Autor Treść
jacho
Gość
Dzięki Stanik za info. Jak mówią pożyjemy zobaczymy. Nie mam za dużych wymagań i większość czasu zamierzam spędzać na świeżym powietrzu a nie w hotelu. :-)
IP: 193.203.47.75
Użytkownik
Stanik napisał
Foty oki ,miałem obawy ale chyba nie bedzie zle, od jutra Rawda i moja familia pensjonat Kostadinovi po powrocie chetnie podziele sie wrazeniami wracam 16 lipca :roll:
mam do ciebie parę pytań myślę że na raty w zależności od odpowiedzi - na początek mam pytanie czy w pokojach w hotelu Kostadinovi są lodówki i jakie jest wyposażenie pokoi w sprzęt? wyjeżdżamy w połowie lipca
IP: 83.4.150.169
darka
Gość
Witam wszystkich, którzy wyjeżdżają z inter holidays. Ja jade z chłopakiem 3 lipca do Słonecznego Brzegu do hotelu Orange. Jestem przerażona komentarzmi, które znalazłam na ty forum o biurze podróży Tramp Travel (bo podobno to, to samo, co inter holidays i ok service) Byłam dwa lata temu w Bułgarii z Tramp Travel i nie było zadnych problemów. Hotel ok, podróz ok, ogsługa ok! Znajomi również byli zadowoleni. Wakacje są tanie, więc cudów nie można się spodziewać, ale nie było z nimi żadnych problemów. W tym roku wybrałam inter holidays i ma nadzieje że wszystko będzie zgodnie z plabnem, ale Wasze opinie mnie przerażają :(Czy ktoś tez sie tam wybiera?
IP: 195.93.134.177
darka
Gość
Hej do Viola i Turysta! Ja byłam z Tramp Travel (ok service) dwa lata temu i nie było żadnych problemów. Słyszałam wiele negatywnych i przerażających opini, ale żadna w moim przypadku się nie sprawdział. Znajomi też byli zadowoleni. Musicie poprostu sami sprawdzić. Nie sugerujcie się jednak za bardzo tymi komentarzami, bo ja na przykład sie z nimi nie zgodzę. W tym roku wyjeżdzam 3 lipca z inter holidays (podobno też byłe Tramp travel) i ma nadzieje że wszystko bedzie ok.
IP: 195.93.134.177
gość
Gość
Mam drobne pytanko może ktoś kożystał z tego pośrednika bułgarskiego MG TRavel , ponieważ zaproponował nam apartamenty w Sun Coast Resort oferta wydaje się być atrakcyjna. Ale mam pewne wątpliwości (chodzi o zalickę 20% ceny) czy jest uczciwy i wart zaufania czy ten apartamentowiec jest taki jak opisuje. Jeżeli ktoś kożystał to bardzo proszę o opinię o MG TRavel i samym apartamentowcu będę wdzięcny za podpowieź ponieważ muszę sybko podjąć decyz. o rezerwacji i zaliczce.
IP: 77.254.143.135
Renata
Gość
Mam jeszcze jedno pytanie jaką walutę bierzecie ze sobą?
IP: 77.223.200.81
janko
Gość
Leva
IP: 89.78.56.58
Dorka
Gość
My bierzemy euro.......
IP: 87.105.34.171
kasia
Gość
Witam wszystkich chciałam się dowiedzieć o hotelu elwira czy warto tam jechać ,czy jedzenie dobre
IP: 88.156.96.18
Renata
Gość
A czy orientujecie się może na jakie wycieczki jest warto jechać?
IP: 77.223.200.81
viola
Gość
Dzięki Darka za dobre opinie, ja właściwie nie jestem szczególnie wymagająca, ale chcę bezpiecznie i miło, znaczy bez utarczek spędzić czas. To nasze pierwsze wakacje w Bułgarii i nie chciałabym zawieść rodzinki. Sama wybierałam miejsce i biuro. Hej! :)A może wiesz coś o apartamentach Radka?
IP: 83.30.104.128
Użytkownik
BROWAREK dawno nie zagladałem a tu ciagle zycie co do twego pytania w Kostadinowi sa lodowki i jak juz kiedys wspominałem na korytarzu deska do prasowania zelazko i czajnik hotelik nie duzy ale spoko bedzie pan zadowolony :lol:jak co smiało pisz chetnie odpowiem http://stanik66.fotosik.pl/albumy/594823.html pod linkiem pare fotek :mrgreen:
IP: 89.174.33.1
Malina
Gość
czy ktoś wybiera się do hotelu Wera w Słonecznym Brzegu w terminie od 26.06. do 10.07.
Jadę z żonką i synem 9 lat. Może będzie miał jakiegoś kumpla do zabawy.
Pozdrawiam. Napiszcie coś o tym hotelu i biurze podróży ATUR. Jaka jest wasza opinia o tym biurze.
IP: 193.200.20.21
nati ;)
Gość
Jedzie ktos 6.07 do Rawdy hotel elwira ?? :D
IP: 77.253.46.141
Użytkownik
czy ktoś jedzie 15 lipca do Rawdy hotel Konstantinovi?
IP: 83.4.77.232
olo
Gość
Jadę do Rawdy 6.07.2009r ale nie do Elwiry,a co chcesz wiedzieć?Elwira fajny hotel blisko morza i centrum.Jadę z Ok'Service
IP: 62.29.136.37
Użytkownik
Ja jadę do Rawdy 20 lipca :)
IP: 79.186.95.253
Użytkownik
Witamy
po raz pierwszy jedziemy na urlop do bulgarii ,
w rawdzie spedzimy w lipcu 2 tygodnie w pensjonacie rozalia , z biura alfa star , samolot z katowic , sniadania mamy wykupione 2 doroslych i dziecko 14 lat
mamy prosbe , byl moze ktos w rozalii i ma jakies info w tym temacie ( wyposazenie pokoi , kuchnia - obiady kolacje , przyblizone ceny w rawdzie ) takie przydatne informacje dla urlopowicza
za pomoc dziekujemy
IP: 85.16.233.251
KRAKUS
Gość
BROWAREK napisał
czy ktoś jedzie 15 lipca do Rawdy hotel Konstantinovi?

Ja wybieram się z żoną do hotelu kastadinovi lecę 15 lipca na 2 tygodnie z Katowic, POZDRAWIAM :) ;)
IP: 149.156.86.94
asid73
Gość
Basia napisał
Ja jadę 01 lipca do Bijou-jak wrócę to coś napiszę

Ja lecę do Bijou z rodzinką 8 lipca z Warszawy. Jak wrócę też coś napiszę.
IP: 79.162.245.235
milena
Gość
Byłam na wakacjach latem ubigłego roku. Miejscowość mała ale przytulna, jest gdzie zjeść (pysznie i tanio, i pyyyyszne piwo) i potańczyć, no i najważniejsze znaaaacznie taniej niz np. w Złotych Piaskach. Bardzo blisko do Neseberu-gorąco polecam, przepiękne starozytne miasteczko...mnie bardzo sie poobało pomimo tego, że mieszkałąm w holetlu w trakcie rozbudowy ale do plazy miałm 2 kroki...jedyny minus całej Bułgarii, jest troche brudno ... juz odwykliśmy od śmieci nad polskim morzem, niestety w Bułgarii pleże są brudne.... mino to POLECAM !
IP: 83.3.117.34
martaa
Gość
wybieram sie do slonecznego brzegu w lipcu i nie wiem jakie pieniadze mam tam zabrac. euro czy te pieniadze bulgarskie ,zapomnialam nazwy. ;p
??
IP: 89.229.18.175
mis
Gość
RUBLE !!!
IP: 89.78.56.58
zula
Gość
a jaki jest przelicznik teraz na ruble?
IP: 83.30.71.101
zocha
Gość
Przecież są tutaj aktualne kursy walut:
www.travelway.pl/kursy_walut.html

1 RUB 0,1002
IP: 83.21.171.236

Strona: « < ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... > »

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij