» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

RAWDA Bułgaria

Wakacje w Rawdzie Opinie o hotelach w Rawdzie

Strona: « < ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... > »

Autor Treść
Asek
Gość
Witam!
Wybiera się ktoś do Rawdy w terminie 27.06-13.07 , bedziemy 4 osobowym skladem w Bostonie.
IP: 87.101.72.111
Asek
Gość
zapomniałem dopisać z bp. Oscar.
IP: 87.101.72.111
Użytkownik
to chyba jakis zart... w Bulgarii chyba nie zmienili waluty... wezcie sobie karty do bankomatow... unikniecie podwojnego przewalutowania... :mrgreen:
IP: 89.174.33.1
mis
Gość
z tymi rublami to joke ;)
IP: 89.78.56.58
Użytkownik
nikt nie zaskoczył :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
aro
Gość
Ines napisał
Witam czy ktoś jedzie do Rawdy Elwira w terminie 16-28.08.2008 r.?????Poproszę oodpowiedz, bo słyszałam ,że to nie jest miejscowośc dla mlodych ludzi , pozdrowionka
witam ja jadew tym terminie z ok service
IP: 195.66.19.58
tika
Gość
kto jedzie w lipcu do rawdy elvira
martaa
Gość
pytalam o to bo gdzies przeczytalam ze bulgaria ma miec od ktoregos roku euro i nie wiem od kiedy. w mojej ofercie wycieczki tam jest napisane zeby zabrac euro i tak sei zastanawialam czy to nie blad bo wiem ze tam sa lewy czy jak to sie odmienia. ;pp
IP: 89.229.18.175
Użytkownik
lewa ,lewa ale wez ojro jakies 1,92lewa=1ojro chociaz ja jestem za karta mamy 21 wiek :mrgreen: :mrgreen:
Użytkownik
tika napisał
kto jedzie w lipcu do rawdy elvira

Ja jade 20 lipca, ale nie do Elwiry, ale na pewno gdzies w poblizu :)
IP: 79.186.90.18
tika
Gość
ja jade od 16 lipca z jastrzębia
Użytkownik
tika napisał
ja jade od 16 lipca z jastrzębia

My z wrocławia :)
IP: 79.186.81.11
markus
Gość
Kto chce wypocząć tanio i w super warunkach to proszę posłuchać : W Sozopolu koło stacji benzynowej jest zespół trzech domów oddanych w tym roku (2008) , duże pokoje z klimą dwa baseny itd. Apartament 90 lewa. My płaciliśmy za 12 osób 1340Euro za 11 dni. Być może jest gdzieś taniej, ale: Pokoje super - klima, codzienne sprzątanie pokoju, zmiana pościeli itd, dwa baseny, barek na wieczór - piwo ok 3.6zł Becks, więc dobra cena. W Sozopolu jest wiele domów, sprawdziliśmy, ale ostatecznie tam wylądowaliśmy, inne były ciut droższe, a w niektórych małe pokoje i bez klimy, a przy upałach w Bułgarii w nocy nie da się spać, a w dzień egzystować. Żeby tam trafić trzeba wjechać do Sozopolu, z głównej trasy nie od razu jak wskazują znaki w prawo !!!! i przejeżdżać pod tą trasą pod mostem. Trzeba pojechać 100m dalej i skręcić w lewo. Tędy i tamtędy dojedziemy do Sozopol Pearls, ale tą drugą trasą szybciej i trafimy tam bez problemu. Jeśli jednak wjedziemy do Sozopolu tą pierwszą trasą , to musimy przejechać przez cały Sozopol ( jest jedna główna droga więc nie będzie problemu ) i podjechać pod górkę i po lewej stronie będzie stacja benzynowa, obok niej trzy takie same domy. I jesteśmy w domu. Proszę się powołać na mnie na osoby z Polski z Kielc które tu były i proszę tragować się do upadłego. Może jest tam jeszcze Polka żona brata własśiciela, więc z targowaniem , rozmowami , nie będzie problemu. Mówią po angielsku .Pozdrawiam Jeśli chodzi o walutę, to Euro, wszędzie jest przyjmowane, w Bułgarii zmieni się na lewy. w Sozopolu we wszystkich kantorach jest dobry przelicznik, dają kalkulator do ręki , i samemu się przelicza.. Winetki na Wegrzech 4 dniowe, mniejszych nie ma , to jest taki rachuneczek i trzeba go mieć przy sobie. Na Słowacji to winetę kupuje się i przylepa na szybę, na Serbii płaci się za autostrade co jakiś czas, w Euro. W Bułgarii na granicy kupuje się chyba za 6 Euro na dwa tygodnie, czy jak. W Sozopolu , warto jechać do "Sozopol Pearls" koło małej stacji benzynowej. (W Sozopolu chyba jest jedna stacja) , to każdy tasówkarz pokaże drogę, a że jest jedna główna droga , to musi się trafić !!!. Jeszcze raz niech się pani powoła na nas , z Kielc na . Może jest tam jeszcze ta Polka, to się dogadacie. Obiady w restauracjach (2008r.) około 8 złotych dwa dania. Piwo w hurtowni Zagorka po 1.7 zł. Wszelkie pytania proszę na adres starelisty@poczta.onet.pl
IP: 77.254.57.203
iwa2
Gość
Czy w restauracji przy Hotelu Donka można płacić kartą? A jak jest w innych restauracjach w Rawdzie ? Czy opłaca się płacić kartą ? Proszę o informację
IP: 213.25.69.1
mag
Gość
Hotel Konstandinowi, mieszkaliśmy w nim w zeszlym roku i w tym roku równiez do niego jedziemy.:-) Hotel jest blisko hotelu Rosalia gdzie można wymienic pieniądze, blisko hotelu Donka gdzie można smacznie zjeść u Atanasa:-). Blisko głównej ulicy.
IP: 213.186.70.14
Habdzio
Gość
Witam ! Jedziemy do Rawdy 12 osobową ekipką 21 lipca do 5 sierpnia - jak by się ktoś nudził albo coś to dajcie znać , to bardzo chętnie z wami poimprezujemy - do zobaczenia :) ( będziemy mieli 2 autka na miejscu ) reszta leci samolotem ) pa
IP: 83.21.113.1
seba
Gość
witam wybieramy sie (4osoby) do Bułgarii w ciemno gdzie bedziemy nocowac nic nie wiadomo na miejscu wszystko sie wyjaśni ale napewno w mniejszej miejscowości np. Rawda wyjazd ok 27.07.09 - 8.08.09 jeśli ktos jedzie w tym terminie prosze o kontakt razem zawsze razniej ;) seba110@vp.pl
IP: 83.21.233.173
bigi
Gość
Czy ktoś wybiera się do Ravdy 10.06 ?
Bedziemy w Hotelu Konstandinovi. Czy byl ktos w tym okresie albo w tym hotelu?
IP: 217.172.239.174
Miko
Gość
wybiera się ktoś do Rawdy w dniach 31.05- 12.06?? ;)
IP: 83.5.93.222
BONO
Gość
witam , planuje wyjazd do Rawdy około 10,07 , ma może ktoś jakąś fajną ofertę godną polecenia, chodzi mi głównie o samolot, autokarem byłem tam 4 lata temu, teraz wole przelecieć tę drogę, pozdarwiam
IP: 83.29.223.186
Asia
Gość
hej:) ja i mój chłopak wybieramy sie do Ravdy 5 sierpnia, będziemy tam od 6 do 15 sierpnia, będzie ktoś w tym terminie:)?? Zakwaterowanie mamy wykupione w hotelu Delfin, był tam moze juz kiedys?? chciałabym przeczytac jakies opinie:) pozdrawiam
IP: 83.29.253.94
Kate
Gość
Hej:) ja jade do rawdy do hotelu lilia 6.07 z biura ok service. nie jeste zybtnio zadowolona z opini jakie czytała. Ma ktos cos na pocieszenie?? i czy ktos jedzie tez do lili w tym terminie??
IP: 81.210.91.238
Dorka
Gość
:P Pożyjemy zobaczymy....sami to ocenimy....My jedziemy 20 czerwca do pensjonatu IWAN
IP: 62.87.215.189
sonia
Gość
Kate napisał
Hej:) ja jade do rawdy do hotelu lilia 6.07 z biura ok service. nie jeste zybtnio zadowolona z opini jakie czytała. Ma ktos cos na pocieszenie?? i czy ktos jedzie tez do lili w tym terminie??

Byłam z rodziną rok temu. Było super pod każdym względem. Już w listopadzie robiłam rezerwację na tegoroczne wakacje. Niestety jadę troszeczkę później dlatego z niecierpliwością będę czekała na Twoją relacje. Nic się nie martw, naprawdę wszystko było w jak najlepszym porządku :D .
IP: 89.25.234.191
kate
Gość
to fajnie, troche mnie pocieszyłyście:) jak wróce napewno napisze jak było. pozdrawiam
IP: 81.210.91.238

Strona: « < ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... > »

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij