» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

RAWDA Bułgaria

Wakacje w Rawdzie Opinie o hotelach w Rawdzie

Strona: « < ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... > »

Autor Treść
Asia
Gość
a jedzie ktoś do hotelu delfin:)?? albo był tam ktoś juz wczesniej?? bardzo zalezy mi na opiniach:) pozdrawiam:*
IP: 83.28.139.141
Użytkownik
Kate napisał
Hej:) ja jade do rawdy do hotelu lilia 6.07 z biura ok service. nie jeste zybtnio zadowolona z opini jakie czytała. Ma ktos cos na pocieszenie?? i czy ktos jedzie tez do lili w tym terminie??

Ja byłam w zeszłym roku w czerwcu, w tym roku jadę również (20lipca) do Lili.
We wcześniejszych postach było już pisane na ten temat :)
IP: 79.186.112.102
Kate
Gość
Ja jednak zmieniłam termin wyjazdu i jadę 10.07:) Jeśli były ktoś tak uprzejmy i dysponuje zdajeciami z Lili to mój mail... kasia_tasiorek@poczta.fm z góry dzieki za fotki.
IP: 81.210.91.238
sonia
Gość
Apartamenty "typu Lilia" to różne budynki. Jedzie się nie jako w ciemno. Czasem trafi się na hotelik przewyższający standardem droższe oferty czasem nie. Jak już pisałam ja i znajomi byliśmy w zeszłym roku bardzo zadowoleni. Sama jestem bardzo ciekawa jak to będzie wyglądało w tym roku.
IP: 89.25.234.191
marula78
Gość
Ja też jadę do Radki w czerwcu polecił mi ją znajomy , był tam dwa razy i jest bardzo zadowolony z pobytu
IP: 83.27.116.35
marula78
Gość
ja jadę z rodziną do radki 6 czerwca z ok service polecił mi ją znajomy wszystko ok
marula78
Gość
Może jdzie ktoś 6 czerwca do rawdy z ok service my wsiadamy w Cieszynie
monika
Gość
Jedzie ktoś 5 sierpnia do Słonecznego Brzegu???
IP: 217.8.188.162
viola
Gość
marula78 napisał
Ja też jadę do Radki w czerwcu polecił mi ją znajomy , był tam dwa razy i jest bardzo zadowolony z pobytu

nareszcie KTOŚ JEDZIE do apartamentów radka proszę napisz jeszcze coś o właścicielach bo do tej pory nikt nie wspomniał, a ja już zaczęłam się zdrowo niepokoić o co chodzi, dzięki ze piszesz bo dobijam się chyba do listopada, hej! ja jadę 20 czerwca, pozdrawiam
IP: 83.30.73.186
Kasia
Gość
Hej! Ja byłam w ubiegłym roku w Elwirze, pomimo, że płaciłam za pensjonaty Margarita. W Elwirze były ręczniki. W tym roku również jadę do pensjonatów Margarita. Pomóżcie mi czy są one wszędzie, czy muszę zabrać ze sobą?
IP: 83.4.80.174
Asia
Gość
czy nikt nie jeździ do hotelu delfin:P?? jadę w sierpniu i chciałabym znać jakies opinie:)
IP: 79.191.77.182
gosć
Gość
Ja jadę do Lili już po jutrze.Jak wrócę to wam powiem jak było???
IP: 83.28.69.114
gość
Gość
hej czy ktos może jedzie z Pszczyny lub okolic do Bułgari z ok services ja jade do pensjonatu Radka 20 CZERWCA z pod hotelu imperium wyjazd ????????? do Rawdy????
IP: 83.29.65.160
Dorka
Gość
:P :P :P My też jedziemy 20 czerwca do Rawdy (pensjonat Iwan) z Ok Services ale jedziemy z woj. dolnośląskiego do Katowic. :roll:
IP: 62.87.219.196
gość
Gość
no to prawdopodobnie spotkamy się w autokarze chyba że coś pozmieniają :lol: :lol:
IP: 79.185.216.45
kasia
Gość
Hej! Czy ktoś mi odpowie na pytanie o ręczniki????????????
IP: 83.4.118.164
Hekate
Gość
Witam 8) Przebrnełam przez forum i napisze szczerze że momentami sie uśmiałam. Ludzie wyluzujcie- przecież jedziemy na wczasy :) Biuro Ok Services jest tanie a więc posiada wiele niedociągnięć ale nie dajmy sie zwariować . Byłam z tym biurem w Grecji (jak jeszcze mialo nazwe Tramp Travel) i wyobraźcie sobie że przeżyłam a co więcej naprawde miło wspominam te wczasy. Chyba najwazniejsze to okreslić czego oczekujemy. Jeśli chcemy śniadania do łózka z baldachimem i zimnych drinków podawanych przez murzynów wachlujących nas gdy nam za gorąco to musimy wydac jakieś 4 tys. od osoby za wyjazd a nie poniżej tysiąca. Ważne żeby szczęśliwie dojechac i szczęśliwie wrócić , żeby pogoda była rewelacyjna i żeby morze nie znikło zanim tam dojedziemy ;) Podróż jest męcząca to fakt - ale jeździ sie autokarem bo jest tanio - a jak kogoś stać to niech wsiada w samolot . Jeśli pozytywnie sie nastawiamy to musi być bosko. Wczasy są po to żeby poczuć sie wolnym , a nie żeby siedzieć w pokoju i narzekać . To robimy cały rok u siebie w domu . Wiec KASIA weź po prostu te ręczniki ze sobą albo kup je na miejscu jak ich nie będzie w pokoju .
Ja chce pojechać do Bułgari bo tam mnie jeszcze nie było , w czerwcu i autokarem z biurem Ok Services i najprawdopodobniej do Pensjonatu Napoli - bo podoba mi sie ta nazwa :D
IP: 77.223.231.175
Dorka
Gość
:P :P :P :P :P Tak trzymać :P :P :P :P My też jesteśmy dobrej myśli!!!!A ludzie narzekają i narzekać będą wiecznie!!!! :roll: Aby do czerwca.....
IP: 78.8.66.124
misiekb
Gość
Jadę z rodziną 10/11 lipca ze Strzelec Opolskich z biura podróży ,,Zawadzkie''
IP: 213.238.123.122
Użytkownik
aby do sierpnia jade do Tomczo juz nie mogę się doczekać
IP: 193.189.116.16
Hekate
Gość
Witam :)
U mnie mała zmiana planów. Przekopałam oferty i wybieram sie z Oskarem do hotelu Iłka- oni chyba jako jedyni wpadli na to że pokoje 1-osobowe też sie przydają ;) Nie musze tam robić dopłaty - więc czego chcieć więcej ? :mrgreen:
IP: 77.223.231.176
mariusz
Gość
bulgaria - wspaniale wspomnienia byle w hotelu iwa !!! rok temu podruz 25 h rewelacyjnie klima filmy jakos zlecialo!! a co do ludzi to wiaomo jezie a 700zl za os a oczekuje bóg wie co.. polecam rawde mekne polskie miasteczko w wakacje;)
IP: 93.176.200.177
Użytkownik
Do Mariusza :) A z jakiego biura jechałeś ?
IP: 77.223.231.177
zula
Gość
już teraz same konkrety bo niewiele czasu zostało, jaki trzeba zabrać filtr p/słoneczny na 20 czerwca i czy są tam jakieś wścibskie komary żeby zabierać na nie broń ? co jeszcze niezbędnego? :)
IP: 83.30.98.45
monika
Gość
jedzie ktoś 5 sierpnia do słonecznego Brzegu???:)
IP: 217.8.188.162

Strona: « < ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... > »

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij