» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

RAWDA Bułgaria

Wakacje w Rawdzie Opinie o hotelach w Rawdzie

Strona: « < ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... > »

Autor Treść
Asia
Gość
no kochana oczywiście;) heh, nie ma to jak porozmawiac sobie na forum, zamiast na gygy lub sysymysy :P hihih, buziaczki :*
IP: 95.49.189.117
Dorka
Gość
Rzeczywiście 20 czerwca tuż , tuż .....dla mnie podwójnie bardzo oczekiwany bo koniec roku szkolnego :P :P :P ...zero pytania, zero sprawdzania testów, zero tłumaczenia itp.tylko opalanko, czyli błogie lenistwo. 8) 8) 8)
Co do filtrów p/słonecznych to my zabieramy 20 (30 dla synka), a na komarzyce to zawsze biorę wszędzie Off w spreyu , nio i oczywiście Raid do kontaktu.Nie wiem jak Was, ale na mnie to komarki "lecą".... :roll: .
IP: 78.8.70.95
Użytkownik
filtr dobra rzecz :lol: a co do komarzyc to na mnie dpopiero leca ładny jestem czy co ???:lol: :lol: ale w ravdzie jakos ich nie widziałem moze dlatego ze byłem z zona :roll:
IP: 89.174.33.1
Asia
Gość
Stanik, powinines sie cieszyć, ze zamiast komarzyc, żona na Ciebie leciała ;) hihi:)
IP: 193.200.133.58
misiekb
Gość
Wybieram się 11 lipca z rodziną do Rawdy do hotelu Atlantic z biura podróży Zawadzkie.Mo.ze ktoś w tym hotelu już był i może coś napisać.
IP: 213.238.110.218
hvk
Gość
w głowach cyrk w dupie karuzela
IP: 83.30.108.153
Wiola
Gość
Witam, wybieram się z chłopakiem do Tomczo 12 sierpnia, z tego co czytałam to jest to fajny hotel mam nadzieję że tak będzie :). Teraz jestem na etapie wyboru waluty, nie wiem co się bardziej opłaca, moze mi ktoś coś doradzi ?. Chciałabym sie dowiedzieć czy w morzu jest dużo meduz bo strasznie ich nie cierpie brr... :)roll: Jeżeli wiecie coś na temat Tomczo i meduz to napiszcie. Dzięki i życzę wszystkim udanych wakacji :)
IP: 87.207.62.102
foczka
Gość
hvk, zwięzłość wypowiedzi to ceniona cnota, ale ja chętnie czytam posty bo wybieram się do rawdy w niedługim czasie :twisted: może Ktoś wie czy w pobliżu są jakieś szlaki górskie?
IP: 83.30.85.171
Jacek
Gość
Hej wybieram się w pierwszej połowie lipca z dzieciakami do hoteliku Kirov jeśli ktoś coś wie:-) to proszę o info.
IP: 77.253.58.124
marula78
Gość
z tego co opowiadał mi znajomy pani Radka jest bardzo miłą osobą i można się z nią dogadać po polsku pozdrawiam
IP: 83.27.113.147
dk2
Gość
byl ktos moze w ravdzie w apartamentach typu margarita ??
ile wogole najlepiej wziasc kasy na 2 osoby na 10 dni ? aha dodam ze nie mamy wykupionego wyzywienia
IP: 83.29.95.113
Użytkownik
zabieramy karte do bankomatu i jazda ile wydamy tyle nie nasze :lol: mamy XXI wiek a Ravda to moze mala miejscowosc ale bankomaty to tam maja :mrgreen:
IP: 89.174.33.1
gosc
Gość
Cześć. jedziemy we dwójkę do Warny w Bułgarii i wyjeżdżamy w nocy 4 czerwca z Warszawy. Szukamy osób, które w tym czasie również wyjeżdżają autem w tym kierunku:) W towarzystwie przyjemniej:) natasza13@poczta.onet.pl
IP: 83.3.41.26
monika
Gość
wybiera sie ktos do Słonecznego Brzegu na początku sierpnia???
IP: 217.8.188.162
patrycja i jarek
Gość
my wybieramy sie 16 lipca do Rawdy do hotelu elwira, wyjezdzamy z bielska. jedzie ktos moze w tym terminie????
IP: 81.219.42.85
Wiola
Gość
Czy ktoś wybiera się do hotelu Tomczo w sierpniu, lub ktoś wie może jak tam jest ? :)
IP: 87.207.62.102
Użytkownik
Wybieram się do Tomczo w sierpniu,lecę samolotem z Gdanska.wiem tylko tyle co przeczytałam na forum,więc radzę poczytać są ciekawe opisy
IP: 193.189.116.16
tika
Gość
patrycja i jarek napisał
my wybieramy sie 16 lipca do Rawdy do hotelu elwira, wyjezdzamy z bielska. jedzie ktos moze w tym terminie????

witam ja jade 16 lipca z ok service z jastrzębia
IP: 195.66.19.58
patrycja i jarek
Gość
w takim razie spotkamy się w autokarze :) wiesz coś może na temat hotelu do którego jedziemy ?
IP: 87.205.221.44
krzysiek
Gość
zobacz h ttp://forum.travelway.pl/topic-66-15.html
Tu masz o hotelu . Decyzja juz podjeta?
skasuj spacje pomiedzy h a t w adresie - nie moge dac linkui bo nie jestem zarejestrowanym uzytkownikiem
IP: 83.7.103.252
patrycja i jarek
Gość
Jak już inni napisali to opinie na temat hotelu Elwira są różne. Ja nie oczekuje wiele, obiady bedziemy jeść na miescie - wiec jakość wyzywienia w hotelu mnie nie interesuje. Decyzja podjeta, zaliczka wpłacona, raczej nie zmienimy zdania.
IP: 87.205.221.44
gość
Gość
No,moi drodzy oby wam Rawda się śniła długo po powrocie,plaży kilka metrów,woda brudna,ceny oprócz wina,piwa, zobaczycie.
IP: 83.15.129.226
Asia
Gość
Grozisz nam :P ??
IP: 193.200.133.58
Przemek
Gość
Witam, chciałbym prosić o radę odnosnie biura które trasę do Bułgarii planuje pokonać przez kraje EU. Nie przewidziałem paszportu planując wczasy, a teraz już za późno troszkę...
IP: 93.159.16.199
misia
Gość
Morze lepiej lecąc samolotem wtedy nie musi byc paszport potrzebny tylko dowód osobisty
IP: 83.29.208.190

Strona: « < ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... > »

Forum turystyczne » Bułgaria » RAWDA Bułgaria

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij