» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Bułgaria » byłam-Słoneczny Brzeg

byłam-Słoneczny Brzeg

Wczasy Słoneczny Brzeg Opinie o hotelach w Słonecznym Brzegu

Strona: « < 1 2 3 4 5 6 7 ... > »

Autor Treść
mała
Gość
do celina :)
szkoda że nie w sierpniu :( to czekam na opinie, mam nadzieje że będziesz sie fajnie bawić :) i interesowało by mnie jeszcze jak daleko z tego hoteliku jest do aQuaparku :D
IP: 89.79.118.15
adamus86
Gość
witam wszystkich, szykuje sie dobra impreza w hoteliku Rose w słonecznym brzegu:)
wybieramy sie z grupą znajomycn 13 - 25 lipca, ktoś też śmiga w podobnym terminie ??? :)
IP: 91.192.197.217
adamus86
Gość
jedyny minus że jedziemy autokarem, ale cóż trzeba to przeżyć :p
wyjazd z Bielska-Białej
adamus86
Gość
aha mam pytanko odnośnie jednej rzeczy, w jakiej walucie trzymać pieniążki : lewy/euro ??
4254224 gg
Gość
witam

Ja jade ze znajomymi z inter holidays 13-25 lipca, jedzie nas 10 osob, wsiadamy w krakowie w autokar. Ktos sie wybiera w tym terminie ?
IP: 89.187.248.13
melotela
Gość
Witam,
jadę z moim dziewięcioletnim synkiem do aparthotelu Jasmine 3 lipca z Katowic, czy ktoś jedzie w tym terminie z dzieckiem lub dziećmi w podobnym wieku?
Wykupiłam wczasy bez wyżywienia, mam pytanie w związku z tym, gdzie można wykupić dobre obiadokolacje, albo gdzie w okolicy hotelu można dobrze zjeść?
IP: 83.22.51.133
celina
Gość
ja jade z przyjaciolka 8 lipca z bielska bialej do slonecznego brzegu:) wiec adamus86 moze sie spotkamy:) 86 to Twoj rocznik??? my jestesmy z 87:D jedziemy same w poszukiwaniu przygod:P hehe
tak naprawde to milo byloby was poznac, nie ma jak nowe znajomosci:)
pozdrawiam
IP: 83.4.125.191
celina
Gość
do mala:)
jakbym zapomnila napisac jak bylo to pytaj mnie na gg( moj nr 4293877) tam bedzie szybciej:)
no szkoda ze nie jedziemy w tym samym terminie...
IP: 83.4.125.191
mała
Gość
dzięki Celina, numer zapisałam napewno sie do Ciebie odezwe po twoim powrocie:)
IP: 89.79.118.15
Łukasz
Gość
W sobotę mam wylot do Słonecznego Brzegu i się tak zastanawiam jaka ilość gotówki jest mi potrzebna,mam wykupione tylko sniadania i chciałbym znac średnią cenę obiadu,żeby obliczyc ile mniejwiecej potrzebuje gotówki.prosze o informację.Pozdrawiam
IP: 79.187.62.102
maneta
Gość
Witam !
23.07.09 wyjeżdżam z rodziną autokarem z biura podróży Inter Holidays do
Słonecznego Brzegu do aparthotelu Orange. I w żaden sposób nie mogę znaleźć
żadnych informacji od forumowiczów na temat tego hotelu. Bo jeśli chodzi o
biuro to się naczytałam niezbyt miłych opinii ,mam nadzieję że to nie prawda.
Bardzo proszę jeśli ktoś ma sprawdzone informacje na temat hotelu i biura to
niech napisze na forum lub na maneta32@o2.pl Pozdrawiam wszystkich!
IP: 83.142.222.166
Ala
Gość
witam

Czy ktos sie orientuje jak jest z lodowkami w aparthotlu Rose. W internecie naczytalam sie strasznych opini na temat organizatora czyli Inter Holidays :( Jedna ze spraw poza starymi autokarami, niedosiwadczona kadra i bezraradnymi rezydentami podobno lodowki ktore sa w pokojach kosztuje dziennie 4 lewa ! Bardzo prosze o jakies opinie co do tego hotelu i biu :shock: :roll: ra...
IP: 212.49.33.144
4254224
Gość
Troche mnie Ala zasmucilas postem, bo ja tez jade do apartamentu Rose, czy te opinie pochodza z tej strony :

tur-info.pl/p/fo_id,49939,,,czy_ktos_slyszal_o_biurze_inter_holidays_z_czestochowy.html

?

Bylo by fajnie, gdyby sie ywpowiedzial ktos kto to widzial i ma co oceniac. Musze zadzwonic do biora, ciekawe co powiedza na temat tych platnych lodowek...
asia
Gość
Ja jade 8 lipca do Słonecznego Brzegu do hotelu Kokiche
ktos zna ?
IP: 83.25.106.178
joruti
Gość
po wszystkich tych postach zadzwoniłam do biura, lodówki płatne ale tylko w hotelu jasmin, w rose podobno nie, zobaczymy jak tylko wrócimy to wszystko opiszemy pozdrawiam
IP: 83.3.19.74
gosiak
Gość
Aja- Ja mam 29 lat a koleżanki 20, 26 a wy w jakim wieku jesteście wylatujecie z Katowic Pozdrawiam
IP: 77.223.201.82
aga
Gość
do Gosiak: Widzę, że rocznikowo jesteśmy zbliżone:-). My mamy 29, 27 i 24 lata.Wylatujemy razem z Wami z Katowic do Orange.Może macie jakieś istotne informacje odnośnie pobytu?Śledzę forum i co jakiś czas forumowicze sygnalizują różne problemy. Można prosić o jakieś namiary na którąś z Was? Chętnie skontaktujemy się z Wami poza forum. Pozdrawiam!AGA
IP: 83.4.42.129
Użytkownik
Witam wszystkich. 21.08.2009r. wybieram się ze znajomymi do Aparthotel Forum Słonecznym Brzegu. Może ktoś był, coś widział i może udzielić informacji. Czytam cały czas o Aparthotel Orange, Sunset a niec o Forum. Mamy zarezerwowane studia 4 osobowe, nie apartamenty tylko studia. Proszę o informację. Poza tym ile muszę zabrać kasy. Czy 600euro wystarczy dla 4 osobowej rodziny jak się nie ma śniadań i obiadów. Z góry dzięki za odpowiedź. Acha podaję jeszcze swojego e-maila: bublle@go2.pl.
IP: 62.233.184.29
janmaria
Gość
Powiedzial bym ci cos na ten temat- ale wyszukiwarka nie boli i razi mnie jak ktos podbija 100 tematow piszac o tym samym. Powodzenia w szukaniu ...
pinacolada
Gość
hey

:D czy na tremin 04.08 z katowic jest przewidzine jakies meskie towarzystwo....hmm:D czy jak narazie same kobietki ???udanych wakacji reszcie zycze
:))
IP: 83.22.206.75
pinacolada
Gość
a zna ktos jescze jakie podobne fora o tematyce bułgaria(słoneczny brzeg)inter holiday?
IP: 83.22.206.75
Brygada Krakowa
Gość
Czesc. Ja jade ze znajomymi od 25 lipca do 6 sierpnia do hotelu Perla z Neckermann-a, jedziemy samochodzikiem z Krakowa przez slowacje , wegry , serbie i wkoncu do bulgarii :) jesli ktos sie wybiera w tym terminie do slonecznego brzegu i jeszcze lepiej by bylo gdyby to byl hotel perla (ale to juz nie jest konieczne) i chce dobrze sie zabawic w dzien jak i w nocy oczywiscie to prosze o kontakt na tym wlasnie forum, bede go odwiedzal codziennie wiec napewno nie przegapie zainteresowanych:) czym wiecej osob tym lepiej , Balanga na calego ! BULGARIA 2009!!
IP: 89.187.248.8
pinacolada
Gość
"aga Cytuj#67 07:52, 28.06.2009
Gość do Gosiak: Widzę, że rocznikowo jesteśmy zbliżone:-). My mamy 29, 27 i 24 lata.Wylatujemy razem z Wami z Katowic do Orange.Może macie jakieś istotne informacje odnośnie pobytu?Śledzę forum i co jakiś czas forumowicze sygnalizują różne problemy. Można prosić o jakieś namiary na którąś z Was? Chętnie skontaktujemy się z Wami poza forum. Pozdrawiam!AGA "
ja jestem kolezanka gosi - i podaje namiary na siebie (2074637) jestemy wiec w kontakcie POZDRAWIAM :)
IP: 83.22.206.72
krzysiek
Gość
Cześć,czy wrócił już ktoś z ap Orange ze Słonecznego B.
Zapodajcie jakieś informacje. Tylu z Was miało jechać tam w czerwcu, a nikt z Was nie pisze jak było.
Pozdro dla wszystkich!!!
IP: 83.142.222.166
Klaudia
Gość
Witam, jestem aktualnie w Bułgari, hotel Sunset Beach 3 z rodziną. Niestety nie mam z kim poimprezować wieczorami, więc jak są tu jakieś miłe sympatyczne Polki/Polacy w moim wieku (19lat) ODEZWIJCIE SIĘ i mnie uratujcie!! :D
IP: 84.54.179.96

Strona: « < 1 2 3 4 5 6 7 ... > »

Forum turystyczne » Bułgaria » byłam-Słoneczny Brzeg

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij